Půl roku

04.01.2009

No...strašně rychle to utíká :oci: ... Terezka má půl roku :w: :tanec:
Miluji to moje děťátko víc a víc,někdy mám pocit,že mi srdce samou láskou musí vyskočit :h:
Kdykoliv mě vidí,usmívá se od ucha k uchu :) ... brouká si,huláká a výská,má hroznou radost ze života a to je to nejkrásnější.Po všem,co se kolem ní mihne natahuje ručičky,nejraději mě tahá za vlasy,když se nad ní nakloním :s: Pořád se otáčí ze zádiček na bříško a na bříšku si ráda hraje.Jen ji to nevydrží moc dlouho,hlavinka je přece jen těžká.Když je na bříšku,už je tam jakýsik náznak lezení :///: Moc jí chutná paleček u nohy :s: úžasně reaguje na ostatní děti a na zvířátka :hearts:
Fotečky vložím později,jdeme totiž k fotografovi,takže hned jak budou :///: ...

Ahoj Michaluško, blahopřejeme Terezce k jejímu prvnímu půlročku a přejeme jí, aby jí ta radost ze života vydržela až do konce života... ale to určitě vydrží, když má takovou skvělou maminku :-)
Naše Gabča zase nejraději tahá tatínka za vousy a za uši a za nos... a strašně ji to baví... už se těšíme na sraz... mimochodem, dnes jsem byla v Opeře a ten děsně hlučný dětský koutek je přestěhovaný do další místnosti vzadu, takže je tam víc místa a mnohem větší klid... málem jsem to tam nepoznala... ;) :00: :a: :a: :a:

In reply to by Blue Jane

Ahojky :)
Děkujeme moc :hearts:
Jo jo,už jsem taky do Opery zavítala a je to tam teď o dost lepší.Člověk si tam i pokecá,jak tam nekřičí děti z koutku :)
Ale stejně dáme srazík tam jak minule,ne?Tam bylo parádně...

Terezce mooc gratuluji k šestiměsíčninám a přeji, at se usmívá a raduje ze života ještě hooodně dlouhou dobu a maminka s ní... :c: .Jsou to naše největší životní lásky... :h: :h: :h: :h: .

ahoj Michalusko ,Terezka je velka sikulka a uplne vim jak se citis,taky svoji holcicku ukrutne miluju...uz se zacla usmivat zatim jen na mamku :h: a nekdy na tatku...uz se taky moc tesim az ji bude aspon pul roku ted mi prijde jeste strasne malicka a zranitelna :girl: ...tak at vam ty fotky pekne vyjdou... :dance: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka