Ahojte holky

04.01.2009

Tak už jsem mezi vás zase zavítala,čas letí neuvěřitelně.Malýmu je 8 měsíců,je překrýsný,vůbec nepláče a jenom se směje.A já jsem v úterý zjistila,že jsem těhotná :-) bude asi tak 6 tt...jak se máte vy? :dance:

Ahojík Evčo, ráda tě zase "vidím" po tak dlouhé době :a: :a: :a: A strašně moc ti gratuluju k dalšímu miminečku :qu: :k: A tentokrát si přeješ holčičku nebo je ti to jedno? :ww: Hlavně zdravíčko, já vím ;) A co tomu říkal dr. (jestli jsi u něj teda byla), jenom že jsi malýho rodila císařem a teď jsi tak brzičko opět těhu?Měj se krásně, pusinka pro tvého mrňouska, papa Natálka a Daneček

gratulace mamco :)...koukam ,ze jsi taky cisarovna,tak to jsi otehotnela dost brzo....urcite zajdi brzo na gyndu, me doporucili dalsi tehu po cisari az za 2roky minimalne,...mela by jsi byt vice hlidana a urcite pujdes o nejaky ten tyden drive rodit zase cisarem...tak preju at mas bezproblemovy tehotenstvi a at ti maly dela jen samou radost :)..jinak nevim,jaky mas kocarek,ale mel by se dat koupit takovy skate ke kocarku,na kterem muze prdola stat ...

tak to gratuluji, to je rychlovka :) Jinak kočár...no jeditě to vyřešit nějaký šátkem, babyvakem...

Moc ti gratuluji, je to super, i když dost brzy, tak to pak budeš mít možná náročnější...ale když je malý hodný, tak to bude super! Budou si moct spolu hrát - budou mít k sobě blíž!!! :\x: :\x: :\x:

Ahojky Evi,
tak předem gratuluji k dalšímu těhulkování... ale že jste si pospíšili :wink: Zrovna nedávno jsem si na tebe vzpomněla, jak se s malým asi máte. Nám bude za dva dny sedm měsíců, je neuvěřitelný, jak to letí... a co váš mrňousek? Jaký je? Zatím se mějte moc krásně, papa... (jestli si vůbec pamatuješ :s:)
Danielle a Filípek

In reply to by Danielle

Jééééé no to víš že si pamatuju,nezapoměla bych. Máš icq? malej je úžasnej,bylo nám 8 měsíců,krásně papka,ještě nelezeme a moc tomu nedávám,už to bude brzo,houpe se všech 4 a jde zadečkem do boku,tak to brzy bude.Jinak je úžasnej.Naspoledy brečel tak před dvoumi měsíci,tak jsem to i natočila :s: zoubky zlobili.No je užasnej,celej den se jenom smeje a ve vane dělá hroznej bordel.Je krásnej.No je to brzo,nečekala jsem že se to povede tak rychle.Jsme si v září řekli,že tomu necháme volnej průběh a je to tu.Napadlo me udělat si test v úterý před Silvestrem,abych veděla jestli můžu pít a byla jsem šokovaná a štastná :///: a co ty?jak žiješ?co novýho?

In reply to by Evča_prcek

Já se akorát chystám na kutě, pač to naše dítko je docela ubulánek a poslední dobou i špatně spinká, tak jsem teď docela unavená, ale snad je to jen období a přejde to. Máme dva zuby, zatím taky neleze, ale plazí se pozadu :s: jak mu to krásně klouže na plovoučce, pořád ho tahám z pod stolu, pak je zase pod křeslem... :s: je to sice taky smíšek, to nám vždycky zvedne náladu, hlavně když se řechtá nahlas, ale prostě je uřvanej... tak se s tím teď snažíme bojovat. s tím kočárkem jak si psala, tak už jsem viděla i takové sourozenecké... jedno dítko je nahoře a druhé jakoby pod ním. No uvidíte, něco vymyslíte, nicméně icq: 481-361-240 dneska už tam nebudu, ale určitě si napíšeme. takže pro dnešek přeji dobrou noc a určitě brzo papa :papa:
Danielle a Filípek

Ahoj Evco,
moc Ti gratuluji k dalšímu těhotenství. Koukala jsem, že se Ti narodil 2. 5. 2008 chlapeček, tedy ve stejný den jako náš Honzík, ale zatím si neumím představit, že bych znovu otěhotněla. Zatím kojím, i když už s příkrmy, a plánuji kojit tak do 1 roka a pak už bych se dalšímu těhotenství nebránila. Druhé dítě bych chtěla mít tak do 2 let po narození Honzíka, tak uvídím, jak se nám to podaří. Přeju Ti, ať máš takhle brzy po porodu císařským řezem nekomplikované těhotenství a aby se ti narodilo zdravé miminko. Opatruj se, pa :a:

In reply to by Alenas

Moc děkuju.No nečekala jsem to tak brzo,na malého jsem čekali dlouho.Ale těším se.Bude to frmol :dance: já kojila do 3 měsíců,pak už jsem měla málo mlíka,tak jsem ho dokrmovala sunarem,já se musím nutit do pití,tak jsem asi málo pila,tak se snažím ted pořádně pít.Taky doufám,že to bude v pohodě,už nějak počítám s rizikovým.

Ahojky, jéjé, tak to moc gratuluji. A to jste chtěli takhle brzy po sobě. No upřímně manžel to chtěl taky takle brzy. Malýmu bude 6 měsíců, ale já myslím, že počkáme. Prcek je hodnej, ale stačí jedno mrňe doma. Ale ještě jednou mocinky moc gratuluji :k: :one: :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky