Červíci 2009 - Hrací hrošík :-)

04.01.2009

Ahoj holčinky, dočetla jsem se, že mimi v bříšku v 16.tt. slyší zvuky. Tak jsem pořídila hrošíka na postýlku (ač ji ještě nemám) a mimísovi hraju :e): Třeba zrovna teď - mám ho položeného na břiše a posloucháme :c: Až se mimís narodí, třaba se mu bude líp u melodie usínat :-)
To jsem prdlá, co? Sama budu mít melodii do té doby asi pěkně ohranou....uvidím, snad se to mimísovi líbí :h:

Tak já pouštěla malímu chinaski a vivaldiho a dnes můžu říct že následky to na něm zanechalo.Má strašně rád hudbu ani pohádky ho moc nezajímaj kromě krtečka ale do dvou let ho zajímali jen písničky a pořád chce tancovat a pohyblivej opravdu je až kolikrát žasnem.Prostě doma pouštíme očko,vh1,MTV,atd. :a: :dance: :dance: :dance:

Ahoj Evi, to je dobře, že mimískovi hraješ. Osobně si myslím, že to funguje a tak to mám v plánu taky. Akorát ještě nemám žádnou hrací hračku. Kde jsi sehnala toho hrošíka? Aby sis nemyslela, že jsi prdlá sama, tak já se právě místo učení pokoukávám na internetu po kočárkách. Chytla jsem tu teď inspiraci na kočárky Tako a líbí se mi :s: Tak brouzdám po www.kocarky-tako.cz a kochám se kochám :\x:

In reply to by Betat

Ahoj Marti!

tak to jsem ráda, přišlo mi to roztomilý...
Hrošíka jsem koupila spolu s kolotočem na postýlku a zvířátky na postýlku (krom dvou dupajdiček jinak na mimi zatím nic nemám :-) )
http://www.batoleshop.cz/katalog.php?kategorie=17626

Jinak kočárek už mám nejspíš už vybraný :-), Tako je taky hezký!
http://www.detatko.eu/zbozi/3746/Kombinovany-kocarek-V-Cross-s-autoseda…

A asi i postýlku :-) Ale koukám, že mi ji snad nějak zdražili nebo co - tak budu muset kouknout asi jinam :-(
http://www.batoleshop.cz/detail.php?zbozi=114415

Tak taky hezky vybírej a vybírej - vždyť to je součást našeho "očekávání" :\x:

In reply to by PEvík

Tady mají taky pěkné dřevěné postýlky: http://www.slune-cz.cz/detske-postylky/detske-postylky-120x60/
Já asi vezmu nějakou relativně obyčejnou a bez šuplíku, protože jsem viděla u několika kamarádek, že to stejně absolutně nepoužívají, akorát se jim tam práší a když chtějí s tou postýlkou poodjet, tak jim to překáží..
Kočárek je moc hezkej! Ale jak už jsem psala v jiném blogu, dohodli jsme se, že tříkolku ne, protože nám s tím prostě nejde jezdit ://:

In reply to by Betat

ahojky, ty kočárky Tako se mi také docela líbí...chtěla jsem Jane pro slalom, ale s manžou jsme se shodli, že je to nesmyslně drahý a co jsem mluvila s kamarádkama a i z mých zkušeností, jsme v roce kupovali něco jako golfky, tak by se ani moc neužil, ikdyž je krásný, nehledě na to, že máme ve městě hodně kostky(kočičí hlavy) a s trojkolkou nevím...takže ty Taka jsou super levný, ale jestlipak něco vydrží??? Nevíš??

In reply to by Ivka

Cena je parádní, ale nakolik jsou kvalitní netuším. Mně se líbí i ten Deltim Travel Soft, ale myslím, že ten je zrovna z Polska. A nejsem si jistá, jestli Tako není taky polské... Nevím, mám k Polákům nedůvěru. Bude to chtít kouknou asi na nějaké testy třeba ČOI a tak.. Zkusím něco najít.

In reply to by Betat

super, určo dej vědět, třeba i holky tady je někdo mají?? Zkus dát dotázek, mně moc nedpovídají, ju?? Nějak jsem se zakoukala, měla jsem Deltim před 8mi lety a byla jsem spokojená..

In reply to by Betat

No vidíš, tak to jsem si myslela, jak se šuplík praktický a ono ne...Když mimi vyčlením nějaký můj šuplík, je fakt, že tenhle bude zbytečný - proženu to ještě hlavou, ale asi si to rozmyslím, jak jsi mi to napsala :-) Na tom odkazu jsou pěkné, hned to jdu študovat :s:
Já jsem kočárek ještě žádný nezkoušla :-), takže vůbec nevím, budu si to muset ještě odzkoušet, ale ještě chci počkat...mě sí líbí tahle, že má vepředu dvě kola, ne jedno...

In reply to by PEvík

Já jsem si taky nejdřív myslela, jak je to praktické. Ale není nad to, vydat se po návštěvách, kde mají mimča a zjišťovat informace. No a s tím kočárkem jde možná jen o zvyk. Nikdy jsme totiž ani jeden nevozili jiný než klasický. Pak nám dali jednou do ruky tříkolku a my s tím prostě neuměli jet ani jeden rovně :s: Nejdřív jsem řídila já a pořád mi to někam zatáčelo, přítel se mi smál, tak jsem mu ho přenechala a pak jsem se smála já... :s: Nakonec jsme už ten kočár ani nechtěli vozit, protože jsme se u toho oba vztekali, myslím, že jsme vypadali hodně komicky... Ale jak říkám, třeba jde jen o zvyk.

In reply to by Betat

Já v okolí žádná mimča nemám :-( (na tom Slůněti jsem objevila jednu se šuplíkem a s víkem - asi kvůli tomu prachu - ale je dost drahá, radši obětuju jeden svůj šuplík a bude )
Kočárek jsem neřídila žádný - snad před několika staletími bratránka - a to jen po zahradě, tak to se nepočítá :-)
Takže jsem naprostý lajk. (vlastně jsem se naprosto ve všem lajk, tak to bude se mnou asi docela sranda se vším)
To musel být fakt super pohled, jak se s tím perete. Jsem zvědavá na nás s manžou :-)

In reply to by PEvík

Tak to já mám zase ve svém okolí samé maminy s dětma. Hodně bývalé kolegyně z práce, spolužačky nebo manželky kolegů. Některé mají jednoho prcka a asi pět jich teď v létě porodilo druhé... Nepočkaly na mě }:) Takže celkem mám rad dost a zjišťuju všude informace. Musím říct, že až na pár vyjímek se docela shodují, takže jde z čeho vycházet. K tomu šuplíku, mně osobně přijde nejpraktičtější komoda s přebalovacím pultem. Máš pak totiž všechno pěkně poruce. No a tu desku pak jen sundáš a máš dál fungující komodu. Taky jsem to okoukala u kamarádek :one:
Jinak až na nás přijde laktační krize apod., tak už taky vím co dělat, nedávno mi to právě tři z těch co porodily v létě, vyprávěly :s:

In reply to by Betat

Prosím tě, s tím na mě nechoď :s: nějaký krize, to se mi MUSÍ vyhnout :-)
Na tu komodu jsem koukala dřív, ale mimi chci mít v ložnici a nevešla by se tam, tak zkusím zasím obětovat tu svou. Jen nevím, kde přebalovat - co ten pult na postýlku kámošky nemají? Třeba v noci bych ho používala.... :e):

In reply to by PEvík

Tak pult na postýlku jsem nikdy neviděla, ani nevím jak to vypadá :? Když už přebaloval někdo mimo pult, tak normálně, akorát na té přebalovací podložce.. To je právě výhoda, že se budeme stěhovat do domečku a byť ta ložnice co budeme zatím užívat dole není moc velká, tak už jsem to tam naměřila, aby se mi to vešlo... Ale ty dvě komody co mám v ložnici teď, budu muset dát někam jinam... :s: Zase ale nemám skříně (tady v bytě je velká vestavná), takže budu pořizovat nějakou velkou skříň a musím jí dobře promyslet.. nebo si tam taky nechám udělat vestavnou na míru.. Úložného prostoru není dle mého názoru nikdy dost.

In reply to by Betat

My jsme se do baráčku přestěhovali před dvěma roky a dodělávky bychom měli rádi do června hotové - včetně těch vestavných skříní - je možné, že pak ta moje komoda bude dočasně prázdná pro mimi.
Ten pultík se prodává jako doplněk k postýlkám, ale v reálu jsem to ještě neviděla, tak nevím...
Jinak vestavky chci další i na chodbě, taky myslím, že pořádných (a i hezkých a praktických) skříní není nikdy dost :-)
zatím pa jdu do hajan :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky