spinkani přes den

04.01.2009

hezky vecer.Chci se zeptat jak dlouho ma spat pres den 9tydeni mimco .Ten muj kluk vubec nespi pres den mu staci3 hodiny,ale vnoci spi krasne zbudi se jen 3xna krmeni a pak spi dal.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky.Dle odborné literatury by mělo tvé mimčo spát cca 6h přes den a 12h v noci. Ale ber to s rezervou a jen orientačně. Každé mimi je jiné. Některé je spáč, jiné naopak. No a hlavně se to u dětiček strašně mění. Náš Daník cca do 2měsíců spal přes den bezvadně a v noci se vzbudil jen tak 2x na pití....a teď je nám 3,5měsíce a vstává v noci každé 2hodiny!!!Naštěstí spaní přes den je perfektní (ale zas spí jen v kočárku) - no aspoňže tak.pa

Ahojky,
našemu broučkovi bude zítra 10 týdnů a přes den nám spí dohromady tak 2- 3 hod max., jen občas v kočáře tak "vytuhne", že spí odpo i 4 hod. V noci se vzbudí dvakrát na papání, takže jsme na tom obdobně :) Každý mimčo je jiný, jedno spí málo a druhý zase moc... :)

In reply to by snicka

Ahojky, nám je přesně měsíc a malej spí ted v posledních dnech přes den pořád vždy u prsa u kojení vytuhne...ted taky spinká ale jinak má od 8h do 12h řvací a ted už spí v noci třeba 6h zase..v devíti dnech to si už nepamatuju ale každé mimčo je jiné to není nějak stanovený...někdo prospí celé dny a noci jiné mimčo zase opak...

Nam je pet tydnu a take toho moc nenaspime, dnes me pres den spal take tri hodky. A jeste jsme stale vzhuru. Ten spi nejlepe v aute nebo v kocarku:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky