jak to zvladnu?

04.01.2009

ahoj holky,vim,ze muj dotaz bude znit hloupe a oproti problemum jinych je to naprosta blbost a banalita,ale:pritel zitra odjizdi za praci pryc a vrati se v patek.poslali ho z prace na nejaky specializacni kurz,kvuli rozsireni kvalifikace.a ja si rikam jak to s malou zvladnu sama?Jasne-normalne konciva v praci okolo 16h,takze ted v zime stejne jezdi domu za tmy,ale aspon vecer mi trochu s malou pomuze.Pomaha mi hlavne s koupanim male-vse vzdycky nachysta a ja si akorat malou svliknu a zase obliknu,je z toho takovy ritual,ze byl doposavad tatka u koupani pritomnej a mala si na to docela zvykla..taky treba chova kdyz si chci dat vanu atd...tak jsem na sebe zvedava jak vse zvladnu.. :jawdrop: :s:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mám podobný "problém". Manžel od února bude celý tři měsíce od pondělí do pátky v Německu na školení a doma bude jen na víkendy :( . Taky mám strach, jak to tady bez něj zvládnu, s malym mi hodně pomáhá, když je doma, tak vstává on, každý den společně koupeme, chodíme na procházky s kočárkem, občas i uspává, hraje si, zabaví... no prostě taťka jak má být :) . Sice nás za to čekají větší peníze, služební auto a plno dalšího, ale...

In reply to by Zaneta

jí zkus dát tátovu košili nebo tak něco. Jednou, když byl tatínek poprvý přes noc pryč, malá nechtěla moc spát, taky závislák na tátovi, jsem ji nechala spát v jeho posteli, cítila z ní asi tatínka a byla v klidu, krásně usla a bylo.Třeba vám to tak zabere.

týden je krátká doba a zvládnout se to dá. Jsou tu takový, který jsou na malý samy a jde to, určitě to zvládnete. Já mám sice mužskýho, nikam moc nejezdí, ale s malou mi taky nějak extra nepomáhal, když byla miinko. Vše bude OK.

prosim te to zvladnes, zvladli to jine, zvladnes to i ty:)ja byla sama hned a to jsem mela v sobe tak malo krve po cisari, ze mi hrozili transfuze a i tak jsem to zvladla:)neboj holka:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky