N á p a d :-)

04.01.2009

Ahojky děvčata,
přes víkend jsem tak přemýšlela a brouzdala na netu. Něco mě napadlo, ale neikdo z mého okruhu známych nemá s tím zkušenosti. Chtěla bych to naše snažilkování troch oživit, tedy pokuď to teď nevyjde, ale spíš počítám s tou horší variantou :n: Napadla mě erotická masáž, buď ji zkusit doma nebo spíš jít někam, kde s tím amjí zkušenosti. Nevíte o něčem takovém, kde bych se něco dočetla o tom, nebo nějaký typ, popř. vyzkoušela jste to některá už? :spid: Moc děkuji za všechny typy, rady a odkazy..
:\x: :\x:

Moc díky, najdu na netu nějakou hudbu, svíčky a použije olejíček na dětskou pokožku, to používám já :s:
Mám alergie na všechny přípravky krom Nivea baby a ole. po koupání. :|:

No stačí olejíček... ono to pak klouzá samo :) Ale bacha, ať se to nedostane tam, kam potvůrky... páč to pro ně není dobré. :c:

Ahojky koukám že se taky nudíš jako já.Já mam doma knížku která se tak jmenuje,taky jsem se o to zajímala ale ono je to složitější než to vypadá.Musíš jí číst s přítelem,musíte se učit společně dýchat dotýkat se atd.Musíš mít na to prostě hodně času.A nevím jestlui tyhle věci někde provozujou :n: Já ti poradím jak to děláme mi.Na netu jsem si stáhla relaxační hudbu,pomalou a takovou lehkou.To pustíš,zapálíš všude okolo postele svíčky,přítele svlékneš(úplně)položíš ho na břicho na postel a namažeš si ho masážním olejem,celého ze zadu až po chodidla a pak mu ten olej budeš pomalinku a lehce vtírat do kůže,musí to být jen takové lehké doteky.Potom jestli jsi v tomhle odvážnější tak ho otoč a zopakuj to samé ze předu a věř mi že tím ho tak nabudíž že sex bude božskej :girl: :girl: :girl:

In reply to by Kvetuska

Koukala jsem na nějaký i odkazy, kde mají napsáno erot.masáže, ale nevím, moc se mně do toho nechce, jít někam..
Děkuju za postup, jinak kde jsi našla na netu tu relaxační hudbu? Ten olej se koupí v lékarně normálně? :///:
Tato varianta mě tak napadla jako oživení, abychom jen pořád šup, šup, vyvrcholení a konec.. Abychom oba z toho měli požitek a ne žeje to práce :00:

In reply to by kasparekmalicky

No našla jsem jí různě ale je jí moc málo,nevím kde jsem jí našla už je to dlouho.Hledej relaxační nebo meditační.Lepší je to koupit ale jsou drahé.A ten olejíček,já používám heřmánkový Johnson,přítel má ekzém a tenhle je jemný a šetrný.Ale věřmi hudba,svíčky a ty doteky to dělá svoje :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky