Komu doktor řekl pohlaví mimíska a pak se narodilo jiné?

04.01.2009

Stalo se to někomu,že tvrdili na 100procent pohlaví a pak se narodilo jiné pohlaví než ste čekali?
Stalo se to mojí kamarádce řekly jí kluka a potvrdili jí to několikrát a pak se narodila holčička.
Děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,mojí kamošce řekl doktor aspon 3 že bude mít 100% kluka a narodila se jí holčička a ještě,když jsem byla těhotná tak mi taky říkala sestřička u doktoraže tam taky tak chodila jedna její známá,že bude mít holčičku a narodil se kluk takže si myslím,že se to určitě stává :)

zname tvrdili 2dr, ze to je holcicka, mela nakoupeno vse v ruzove, dokonce i nausnicky a na sale ji po porodu dali do naruci chlapecka!!!! :? ...prijde mi to jako neuveritelnej pribeh, oze se s nim dost stotoznuju - cekame holcicku - bylo nam to 3x potvrzeno od 2 dr., mam to uz i zapsane v prukazce a hlavne mam vse ruzove - plinky, osusky, obleceni, dudliky...nic neutralniho, jasna ruza :\x: ...tkaze pokud by se spletli a narodil se nam nakonec kluk, tak bych byla total :jawdrop: ...hlavne zezacatku mi to bylo jedno, co to bude, ale ted, kdyz uz nekolik mesicu vim, ze to bude holcicka, tak se na ni strasne tesim...tak tuk, tuk, at je to opravdu ona!! :one:

Proc si to teda lidi nechavaji rikat? proc to jenom nevydrzi a nenechaji se prekvapit? potom jsou jenom zklamany.

Moje kamarádka čekala kluka. I jí dr. na ultrazvuku ukazoval, kde má pytlíček a narodila se holčička. To bylo překvápko na sále :-D
Na 100% Ti to řeknou jen z plodovky.

Moje známá celou dobu čekala holčičku a teď na druhý svátek vánoční se jí narodil chlapeček!!!! Stoprocentně se to určit nedá, až když je prcek na světě. ;)

Ahoj, já teda taky nemám vlastní ani žádnou zkušenost z rodiny, ale od kamarádky. Ona třeba vůbec nestála o to, aby věděla, co se jí narodí. Jenže její doktor se u UZ blbě prokecl, že to bude holčička...jaký bylo překvapení u porodu, když jí řekli, že je to chlapeček. :O No a zrovna minulý týden, jsem potkala známou, která se mě ptala, jestli vím, co to bude a já no jasně, kluk...začínám 28.tt a ona mi řiká, no mě doktoři řikali do 30.tt, že to bude kluk a máme holčičku. Tak z toho mi dobře nebylo, protože si kluka strašně moc přeju. Mám ho potvrzenýho jak od mýho doktora na klasickém UZ, tak i od jiného na 3D...ten mi i ukazoval, tady má kuličky a tady pindíka...tak snad to tak je. :)

ahojky,n me by to taky docela zajimalo :s: me totiz rekl doktor v 13tt. i v 16tt. kluka,pak me na velkem utz pani dr. rekla ze holcicka,ve 22tt. taky ze holcicka,a ve 24 tt. zase ze spis kluk a dneska sem byla na kontrole se srdickem a tam mi pani dr. rekla ze spis holka no takze fakt nevim :s: :a: :a:

Ahoj tak my čekáme holčičku a řekli nám to po každém UTZ takže máme nakoupené věci na holčičku i kočárek. Tak doufám že to ta holka bude.

Ahoj, manželově sestřenici tvrdili, že je to jasný kluk. Měla už doma dva kluky, tak je to ani moc nepřekvapilo, když jim doktoři řekli o třetím. Jenže jaký to byl šok, když se jim narodila holčička. Když volala babičkám a dědečkům z porodnice, tak si mysleli že si z nich dělá srandu a uvěřili jí až viděli malou osobně v porodnici.
Mě čeká velký ultrazvuk 22.1 a taky bych ráda na 100% věděla, co to bude, ale po této zkušenosti se trochu bojím, aby se doktor nesekl.

In reply to by fazolka

Mě to třeba na velkém UTZ neřekli.Doktor řekl jen asi.A ještě mi vůbec nic neřekl jestli je mimi v pořádku,to mi řekl až hodný pan doktor na 3D.Takže taky vlastně nevíme co to bude.

In reply to by willyska

Já už jsem byla u toho samého doktora na ultrazvuku v 12tt (screening) a všechno mi vysvětlit, takže mi taky ve 20tt řekne co a jak. A můj gynekolog je taky moc fajn a vše mi vysvětlí, takže se nebojím, že by mi nic neřekl. Jen jestli to naše miminko nebude schovávat to co má mezi nožičkami.

tak mě osobně se to nestalo -mě říkali chlapečka a byl to kluk ,ale přítelové sestřenici celé těhotenství říkali holka a narodil se ji chlapeček ;) sice tomu nerozumím jak se tak mohli splést,ale stalo se to takže raději na nic nespoléhat vše kupovat v neutrálních barvách přeji hezké těhulkování a zdravé miminko :\x: :\x:

In reply to by Terezka87

Taky nechápu jak se mohou splést ale stalo se to.Třeba ještě někdo napíše komu to doktoři popletli.
Nám taky neřekli ani na 3D na 100procent pohlaví tak uvidíme. Děkuju holky za odpovědi.pa

Ahojky, mě u prvního mimi řekli dva dny před porodem kluk a byl. Jenže já rodila ve 26tt, do té doby mi to neřekli. A teď mi tvrdilo 5 doktorů na 5ti různých UZ, že holčička, dokonce nám to potvrdili i na 4D. Tak doufám, že se nesekli, protože máme vše růžové a červené včetně kočárku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka