Dobré odpoledne :-)

02.12.2007

Krásné odpoledne těhulky, maminky i snažilky :-) Tak konečně už mám fotky mého bříška ze svatby :-) je to sice z 22.tt ale aspoň pro představu ho sem dám :-) a ještě nějaké fotečky přidám :-)))

Ahojky, ¨
Máš moc pěkný fotečky. Jsou z 22.týdne,to máš velký bříško. Já mám takový teď v 31.týdnu. Máme skoro stejnej termín porodu. Jsem zvědavá kdo bude dřív??? Odkud jsi přímo??? Já budu rodit v Třebíči.

In reply to by happysil

Přímo jsem z Třeště, a rodit budu v Jihlavě :-) zase tak velké bříško nemám, ono mi vyskakuje rychle ale jen jednou za čas. Teď mi taky povyrostlo rychle, ale stejně mi přijde že na 31tt mám bříško malé (ale mimi je zase moc velké :-) ) Ty máš taky krásné a velké bříško :-)

In reply to by janinka

Tak to se nedivím, jste si fakt dost podobný, ale ono to vždy není o příbuzných, protože mě si pletli s kámoškou nebo si mysleli, že jsme ségry a přitom s vlastním bráchou si nejsem podobná ani za mák:)))

In reply to by janinka

No tak to je klasika:)) mě zas moje prateta tvrdila, že mě potkala ve vlaku a já jí ani nepozdravila! A to bylo v době kdy jsem chodila ještě do školy a byla tou dobou ve škole a fakt jsem nemohla bejt ve vlaku a ona furt naštvaně, že se s ní před kamarádkama nechci bavit. A to je to příbuzná:)))

In reply to by Ditousek

my si s tetou rozumíme :) Sice se jí vůbec nelíbilo, že bude prateta, ale stejně může být brzo už i babičkou :))) ale jí moc nehrozí, že jí budou zdravit lidi co znají mě :-) většinou je se svými syny a manželem a to každý pozná, že to asi nebudu já, když jí říkají mami,že? :-DDD

In reply to by janinka

No já myslím, že si to prateta tak brát nebude:)))) já mám taky bejvalou kolegyňku z práce, která vypadá hodně mladě a je už babička, mají s dcerou hodně kamarádskej vztah a říká jak je to s malým super, akorát že to oslovení babička jí příjde divný, že si přájde spíš jak teda. Člověk si pod babičkou představí takovou pěknou baňatou šedovlasou paní se zástěrou a milým úsměvem a ono tak dneska nějak tolik není:)))

In reply to by Ditousek

to opravdu není :-) naše budoucí babičky to taky nesplňují :-) ta jedna sice věk už má, ale je drobná a hubeňoučká (a strašně aktivní - pořád jezdí na nějaké výlety a tak) a ta druhá je zase mladá :-))) a tetičky a strejdy taky bude mít mladé :-) (jednomu je 5let a holkám je 10 a 16let :-)) )

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka