Pití piva

04.01.2009

Ahoj chtěla bych se zeptat jak to je v těhotenství s pitím piva. Vím, že je to alkohol, ale já mám na něj strašnou chuť. Než jsem otěhotněla, tak sem ho skoro vůbec nepila a teď se tý chuti nemůžu zbavit. Občas si dám jen malou skleničku. Jinak žádný alkohol nepiju. Nemůže to ublížit? Moje sestřenice říkala, že ho pila každý den a má dvě zdraví holky. Tak nevím. Jak jste na tom vy? :||):

Ahoj, když mám chuť tak si dám malou desítku, ale jinak si dávám točeného birella a fakt je jako normální pivo, takže ti krásně chutě zažene :-)

Já si taky občas dala,i ted při kojení,ale taky mi příde,že dřív jsem na alkohol takovou chut neměla jako ted ;) ,odříkanýho největší krajíc :c: ,zatim je to v pohodě,tak neboj a dej si :§:

Ahoj Aničko,
já mám taky občas chuť na pivo, tak si někdy od přítele třeba loknu, když ho má k obědu. Jinak ale doporučuji nealkoholické pivo, chuťově mi přijde nejlepší nealkoholický Budvar, to pije i přítel, když maká na domečku a jinak má nejradši klasickou Plzeň 12´, takže je docela vybíravej... Těch nealkoholických piv je dneska docela velký výběr a neměly by Ti myslím udělat nic, protože alkoholu je v nich úplně minimálně.. Já si občas taky dávám :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka