přidávám fotky pro dietářky:)

04.01.2009

Tak holky jsem se rozhodla vám ukázat své ošklivé tělo 6 měsíců po porodu :pig: :pig: :pig: :pig: :sick:

gratuluji k odvaze :qu: , já jsem potřetí těhu a počítám, že budu vypadat stejně, ale udělám maximum, abych aspoň byla původní podobě, před těhu...po prvním těhu mi hooodně pomohly stahovací kalhotky, bříško bylo původní, u druhého jsem na ně prděla a naivně si myslela, že to bude zase ok...no bříško zůstalo, takže teď určo budu zas používat ty stahovací kalhotky a snad to půjde líp. Někdo to holt má ve vínku, být stále jak proutek, někdo na tom musí "drobet" zapracovat a někomu by nepomohlo nic....hlavu vzhůru :\x:

In reply to by Ivka

tak stahovací kalhotky jsem nosila a stejně se mi přes ty špeky hrnuly dolů takže jsem pořád chodila a vytahovala je no ve městě jsem musela vypadat jak blbka co něco honí v kalhotech :!k: :!k: :!k: tak jsem to vzdala... taky jsem měla ten pás po porodu a nic :( takže musím hold držet dietu a cvičit... to cvičení by šlo jednou týdně posilovna ale ta dieta je těžkáááááááááááá }:)

In reply to by Macinka2

pro mě je snažší dieta...nu a ještě občas kolo...než jsem otěhotněla, držela jsem asi 1,5měsíce dietu, protože jsem se nějak moc přepapávala a šlo to dolu dobře...nejsem ten typ, co může nejíst, jídlo miluju, ale naštěstí i ovoce a zeleninu, tak se dal jídelníček dobře upravit...přeji pevnou vůli a poděl se pak s (ne)úspěchy, třeba ti v létě budu závidět-já budu pi porodu a ty po dietě.... :one: :one: :one: :one:

In reply to by Borůvka

Tak to jsme na tom stejně, tak stejně musíme držet dietu a cvičit a třeba i zhubneme :!k: :!k: :!k: :!k: já v to doufám, chci v létě chodit s dětma plavat a takhle do plavek nikdy nevlezu :( tak držím palečky ať se nám to povede :\x: :\x: :\x:

ahoj, ja nevim jestli te to "uklidni" nebo ne ale sama v tom nejsi.. jsem na tom podobne.. a to ja jeste diky zlomeny noze dve mesice pred otehotnenim pribrala jeste predtim skoro 15 (driv jsem hodne moc tancovala a hrala fotbal a jinak sportovala, pak sem si pri utkani zlamala tu haksnu a nez se mi to srovnalo tak jsem nemohla delat nic a kila sla nahoru tak rychle ze jsem to nestihla ani sledovat a pak jsem otehotnela a toho pohybu uz taky tolik nebylo). v tehotenstvi neslo hrat fotbal, tancovat uz taky ne jak driv, jenom tak aby se nereklo.. a hned byl "prusvih" na svete.. takze ted jsem 11 mesicu po porodu a porad jeste se za sebe stydim. jde to sice porad tak nejak dolu ale pomalinku pomalu. a z fotek holek co mesic po porodu maj zas plochy briska si nic nedelej. nekomu to jde samo, nekomu ne.. hlavne ze deti mame v poradku, to je dulezitejsi :h:

ivka222

tak to je docela brutus,a děláš něco aby jsi to dala dolů??čím déle začneš tak to půjde hůř a hůř,s bříškem už toho moc nenaděláš máš tam dost kůže navíc,já jsem pracovala hned abych něco dala dolů a šlo to dost rychle,ale já mám tři děti a těmi to šlo rychle,držím palce at to jde co nejvíce a nejrychleji dolů,ale nejúčinější bude pohyb :one: jídla jen trochu a vybrané druhy :one: snaž se mamko :///:

In reply to by ivka222

Ivííí já se vážně snažím :///: mám předsevzetí do léta zhubnout aspoň 10kilo :00: už chodím jednou týdně do posilovny, snažím se zdravě jíst a né moc ale moc to zatím nejde, aspoň že jsem přestala jíst sladké a tučné... no mám co dělat do léta }:) snad to zvládnu

In reply to by ivka222

před těhu jsem měla 55kg a měla jsem dost velké stresy takže jsem držela váhu ale jakmile jsem otěhotněla, přestala mít stres tak jsem začala nabírat na váze :( jinak v rodině máme sklony k tloustnutí, a hlavně to břicho to máme rodoví :(

ahoj macinko,mě hubnutí čeká za nedlouho.Jsem 37tt,takže pak na sobě budu muset taky zapracovat.Doposud jsem přibrala 16kg :jawdrop: ,strašný!!!Snad mi to pak půjde dolu nebo se po.....Tak hubnutí zdar :w: :a:

ahoj Maci, tak jsme na tom asi podobně noooo :pig: :pig: :pig: :pig: takže vím o čem je řeč, tak hubnutí zdar :c: :c: :c: :qu: :qu:

Kolikpak si pribrala za tehotenstvi? neboj to zase das do poradku, staci dlouhe prochazky a odpoledne mene sacharidu.... mne ceka hubnuti za chvili tak jsem taky na sebe zvedava...

In reply to by Macinka2

ja se děsím jak budu vypadat po porodu, jsem ve dvacatem tydnu. Před otěhotněním jsem nebyla žádnej hubeňour, takže teďkom vypadám šíleně, tedy alespoň podle mne. Zatím jsem přibrala asik 6 kilo, což je asik dost co ??

No, uvidím po porodu, ale vše mi jde do bříška, tak to asik pak bude strašný boj s těmi kilečky nahoře.

A co poradit tobě ? Asik to chce cvičit a cvičit a cvičit a nejíst sladké:-) Neboj, když budeš chtít, tak to půjde:-)

Držím ti palečky. achoooj

In reply to by Macinka2

No vidis ja uz mam 25kilo :jawdrop: navrch a jsem 38tt ... jsem si hold dopravala vsechny ty nezdrave mnamky :a\|:

Maci mas preci zdrave miminko tak par kil co mas navrch te nesmi rozesmutnovat... ja vim, ze naladam se proste neporuci, ale nevzdavej to, zase z tebe bude kocka :cat:

A co manzel/pritel vadi mu to nebo te naopak podporuje?

In reply to by Macinka2

Tak zkus treba i nejake zpevnovaci kalhotky, ktere ti pomalu budou zpevnovat brisko... moji kamaradce tak dost pomohly... sice to brisko uz neni nikdy ploche, ale aspon ta kuze se trosicku smrskne... Dojdi si na kosmetiku a ke kadernici.... vis i baculky muzou byt doooost sexy, jen ony se nestydi ty faldiky ukazat... Bud rada za manzela, ze ti nic nerika a snaz se trosicku se pro nej udelat sexy ... ono to pujde, jen v to neprestavej verit!!!

In reply to by Macinka2

Pockej za dva mesice az budu mit po sestinedeli tak budu potrebovat podporit ja :one:

p.s. tva postava nevypada nijak straslive, jsou na tom opravdu nektere zeny hur ... proste to chce zpevnit a zlepsit sebevedomi :c: ono to pujde a pak nam sem v lete posles fotku od vody :///: at te muzeme pochvalit ju

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka