Co to znamená?

04.01.2009

Ahojda jsem tu nová a chci se zeptat nevíte co to znamená ATYPICKÝ PRŮBĚH TĚHOTENSTVÍ? Potom by mě zajímalo jestli je normální zvracení v 17. týdnu těhotenství. Předem děkuji za odpověď.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky nevim co znamena atypicky prubeh tehotenstvi..........co se tyce zvraceni tak v 17tt je to normalni,zvraceni vetsinou trva do 4mesice tehotenstvi...............jsem v 34tt a porad zvracim ale s miminkem je vse v poradku :cc): :a: :a:

já sem v 16tt a taky zvracím- doktorce se to moc nelíbí ale je pravda že spousta holek zvrací ještě déle a nic se neděje...
atypické je že je v něčem jiné než norma- pokud k tomu máš nějaké podrobnosti tak ti můžeme poradit, jinak ti bude muset stačit toto

atypický znamená, že je něco jinak, než by to "podle tabulek" mělo být - všechny vyšetření, co se v těhotenství dělají, posuzují maminky a miminka podle toho, jak to většinou bývá a probíhá, když máš něco jinak, tak je to atypický, ale samo o sobě to neznamená, že je to špatný ;)
zvracení v 17.tt podle mého názoru normální není, to znamená, že většina holek v tomhle týdnu už nezvrací, ale výjimky jsou ... a i když třeba jsi ta výjimka, tak to neznamená, že s miminkem je něco v nepořádku (já mám kamarádku, co zvracela až do 7. měsíce, a ona i miminko byly a dodnes jsou v naprostém pořádku) :s:

atypicky prubeh tehotensti je take,ze neco je jinak.Kdyz to bliz popises,tak budu vedet lip. A blinkani v 17 tt je normalni,ja jsem blinkala do 20 tt moje kamaradka do 7 mescice tt.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka