Blbinky naší rodinky:-)

03.01.2009

Ahoj deníčku,tak tu opět vkládám nějaké blbinky naší rodinky:-)

Ahojky,to jsou tedynádherný fotky!! Kluci jsou oba super!! :h: :k: nejvíc se mi líbí ježišmajrá a sněhulák....vyloudili jste mi úsměv na tváři..dík.. :h: :k: :dance:

In reply to by Ditousek

Ditousku :) Já je úplně žeru, beru to tu vzhledem k věkovému rozdílu klučinů osobně... jsou si tak podobní a hezcí :) Renik je moje naděje a spása... ale doufám, že se nebudu tak dlouho snažit, jako ona brrrrrrrrrr :k: :k: :k: :k:

In reply to by Andělína

No já vím četla jsem jak jste to v nějakým (možná mým:-) blogu probírali a přeju ti aby ti to takle vyšlo a je super že to tak tihle bráchové maj, já mám bráchu o deset a půl roku staršího a vodvázaná z něj teda nejsem a nikdy nebyla, ale nějak špatnej vztah jsme neměli, jen až teď se mi z něj otvírá kudla v kapse, ale to by bylo na dloooooooooooooouuuuuuuuuuuhej článek!!! No a co kdybys měla druhou holčičku????? :girl: ta by byla jako já se starším bráškou a určitě by byla taky táááák hodná jako já }:) }:) }:)

In reply to by Andělína

Aspoň vidíš,že i to dlouhé snažení stálo za to :one: Moc moc moc ti přeju takové dětičky a těším se na tvůj poz.testíček :one: :one: :one: :one: :one: :one:

Tak sem ted ukazovala Matyska :cc): Lucince :girl: (dneska vyjimecne jeste nespi) ... a cuci normalne na ten monitor jako na zjeveni - tak ji rikam: "No... copak ho nepoznavas? Matysek - Tvuj budouci skolkovy spoluzak!!! :cc): :s:
A vriska tu ted nadsenim :dance: - asi si uz vzpomnela!!!! :s: :s: :s:
SHARANE+LUCINKA

mě úplně píchá u srdce, jak se na ty Tvoje dva krásné kluky dívám :-) Ach jooo........ Mno. Fotky super. Začala bych pelíškem. Co máte za potvorstvo? (Nemyslím toho návštěvníčka v jeho pelišku :s: ) a pak ten sněhulák - tak to jsem se zasmála :c: je bomba. :qu:

Ahoj Renďo, tak ty fotky nemaj chybu. Kluci na sebe asi nedají dopustit co?
Matýsek je na té první fotce fakt senzační :c:

paaaaaaani, to sou ale CUPR FOTOGRAFIE !!!!! :one: :cc): :c: :h:
matysku, jsi fesak .... a ta prvni fotka ta nas uplne dostala - uuuuuuuzasnyyyyyyyy!!!!!! :h: :h: :h:
SHARANE+LUCINKA

ivka222

jé prďolkovi jde z vás už hlava kolem :00: :00: :00: :00: :00: :00: :00: :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka