Nedělní obídky:))

02.12.2007

Tak co už kuchtítě nedělní obídek nebo na něj někam vyrážíte? My tady čarujem segedínský guláš tak jsem zvědavá co z toho vyleze:))) pokusím se přiložit pár foteček věciček pro mrňouska co jsem mu pořídila, včera jsem koukala jak se všechny chlubítek tek jsem taky udělala nějaké fotečky:))

moc krásné oblečky:-)
já už jsem navařila, bude mrkvová omáčka s vařeným vepřovým masem, a brambory, a plívka je z toho masa, takže vývar s nudličkama...

In reply to by Ditousek

tak to nevím jestli to je stejné nebo jiné, ale dušené to je taky a pak jsem tam přidala aby to bylo lepší na chuť taky smetanu a mléko s moukou a pepř a sůl...já to teda nějak nemusím,tak asi nebudu dneska mít...:-)

ahojky, věcičky jsou krásné a na obídek máme vývarek z kuřátka se zeleninkou a nudličkama a na druhé těstoviny s kuřetem na paprice
to se zase nadlábneme (slušně řečeno) :-))))))))))

In reply to by fekiska

Jo jo ty oblečky jsou kouzelný, hlavně jak je to všechno mrňavý, tak se o ničem nedá říct, že by bylo ošklivý. Vybírám většinu věcí univerzálních, jelikož ještě nevíme co to bude, ale hlavně kdyby jsme pak chtěli ještě jedno tak se to užije. Ikdyž kámoška mi včera povídala když čekala svýho syna byla tak přesvědčená, že to bude holka, že měla do porodnice jen růžový věci a chudák David jel domů pěkně v růžovím, teď mu je dvacet a ještě to neví:)))

In reply to by Ditousek

jjj, univerzální barvičky jsou nejlepší, holka v modým, to ještě jde, ale klučina v růžovoučkém oblečku
to je mazec, snad to mamině odpustí, že fičel domů jako barbie :-))))))))))))))))))))))))))))

In reply to by Michalka

Tý jo dovedeš si přestavit kdyby to takle tady fungovalo, to by jsme tady asi nedělali nic jiního než si posílali dobroty:))) musíme to administrátorovi navrhnout ať něco vymyslí:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka