Ahoj deníčku a všechny zdejší maminky, snažilky nebo těhulky

04.01.2009

tak jsem z toho akorát zmatená..vysadila jsem prášky na konci října, MS přišla do 5 dní. Pak jsem čekala až do 22.9. - cyklus cca 48 dní a ted naposledy jsem byla dokkonce na vyvolani MS - dostala jsem MS 21.12., takze nejakych 60 dni cyklu...ted ale opravdu netusim, kdy bych mohla mit ovulaci...tehu test uz ani neresim, nechce se mi civet na jednu carku a hledat tu druhou...ale kdy mam mit tedy ovulaci? dekuju za rady a at se vam vsem dari!

Meiah,mě se po HA těli srovnávalo rok,chce to řešit s doktorem,aby ti třeba i nasadil prášky na upravení cyklu,mě to pomohlo,tak budem držet pěstičky at jsi brzy v pořádku,abys nám mohla hlásit // brzoučko :) ;) :a:

In reply to by kesja

a jestli se to bude tenhle mesic zase opakovat, tak si ty prasky vydupu, i kdyby se na hlavu stavel...jinak // urcite brzy nahlasim, nejak jsem poprvy vklidu a vim, ze to tenhle mesic vyjde, tak nevim, co se to se mnou deje...jestli se treba uz nezadarilo:-)...dekuju za podporu..a ty to mas jak? koukam, ze uz mas jednu krasnou princeznicku

In reply to by meiah

Jo mám je jí v květnu 4 o druhý se snažíme s manželem už skoro 2 roky hrůza,jenže malou mám z předešlího vztahu,tak nevím myslíme si s manželem,že by problém mohl mít i on :\/: A taky jsem brala HA depe provera injekce a tady jsem se dozvěděla,ŽE PO NICH OTĚHOTNĚT JE OBROVSKEJ PROBLÉM :-g( to jsem ale nevěděla,jinak bych si píchmout nenechala ani za milion :n: :n: :-/) My jdem tento měsíc na vyšetření do nemocnice tak jsu zvědavá jak na tom jsme :) Jsu ráda,že si tak sebejistá :one: moc moc přeju at si brzoučko mamka :/;x:

Meiah,
ja po vysazeni prasku davala cyklus dohromady trictvrte roku, dr. mi vesele oznamila, ze muze trvat i dva roky, nez se zase poradne telo nakopne a zacne fungovat tak jak ma. Nakonec jsem menila dr., pac ta moje me nijak nezkoumala, prdla mi nejake chemicke hormony, ktery mi stejne nepomohli a jeste mi po nich bylo blbe. Novy dr. mi udelal hormonalni rozbor, aby se zjistilo, kde se to brzdi. Nakonec to bylo teda k nicemu, protoze vzhledem k me zaklonene deloze mi doporucil babskou radu po styku lezet na brise a hned se podarilo.
Takze to muzes poresit s dr., chodit stale na vyvolavacky, nebo doufat, ze kdyz jsi to ted zase nedostala, je to tehu a pak byt zklamana, ze jsi to po desitkach dni dostala, je na prd.

In reply to by agatha

rikal, ze po vysazeni prasku je to normalni a rikal, ze je bezne cekat az rok...takze tim mi taktne naznacil, at mu nelezu s nejakou lecbou na oci, nez to bude rok snazeni...takze asi tak...neminim se uz stresovat, kaslu na to,akorat by mi pomohlo, kdybych alespon vedela, kdy mam mit plodny dny, jenze v takovymhle chaosu to stejne nepoznam..nu coz, jednou se zadari..

In reply to by meiah

To je teda zvlastni doktor, v podstate bych s nim neresila otehotneni, ale upravu cyklu, s tim te snad nemuze vyhodit. Ono je preci dost neprijemne, kdyz nevis, kdy to dostanes. Ja jsem pila caje na upravu cyklu, byl to zensky caj od gresika a urcite jsou ruzne. Taky existuje pripravek Gynex, je to z bylinek, ale nepamatuju si, jaka firma to vyrabi. Koupila jsem to tenkrat v bylinkarstvi.

AHoj,jsme na tom úplně stejně.Já první měsíc po 30 dnech pak 48 s vyvolávačkou,pak 43 sama no a teď 52 sama :(

In reply to by Jajusskaa

nejsem sama...ja jsem prekvapive tenhle mesic celkem v pohode...akorat bych vedela, kdy mam plodny dny...ono rozmezi od 3.1. do 23.1. dle kalkulacky moc presne neni..ale co, stejne se to asi urcit neda, protoze nevim, jak mam mi dlouhy tenhle cyklus...ale merit teplotu atd se mi teda nechce, akorat bych byla na nervy...tak hura do 5. mesice snazeni..tak drzim pesticky...a co ty, kdy to mas (ne)dostat?

In reply to by meiah

Ahoj, já jsem na tom stejně. Prášky mi dr. vysadil předloni v prosinci kvůli vysokému tlaku. A celý rok až do srpna 2008 jsem to měla asi tak 5x. Vždy když jsem šla na vyvolávačku tak se mě jen zeptal jestli plánujeme mimi a jelikož jsme měli před svatbou a já před státnicemi tak jsem ho neplánovali. V srpnu jsme se vzali a začali plánovat mimi. V září jsem k dr. zašla, že jsem to opět nedostala a řekla jsem mu, že už plánujeme. Dal mi Proveru na srovnání MS. Po nich mi bylo blbě tak jsem mu v prosinci řekla at mi je vymění a dal mi duphaston. Je pravda, že mám MS po lécích pravidelnou, ale není 28 dní, ale vždy je kolem 30-32 dní. Tak ted jen čekám kdy nedorazí...doufám, že to bude brzo. Některé holky tady psali, že po duphastonu hned otěhotněli. Jedna napsala, že po dvou letech braní a pořád nic. Tak držím palečky a určitě si nech něco napsat na srovnání. A jestli ti nevyhoví tak si zajdi jinam. :\x:
držím palečky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka