Huráááááááááááá! Anetka je doma z nemocnice!!!!

03.01.2009

Ahoj holky, tak jsem si dnes přivezla po týdnu malou ze špitálu. Předevčírem ji přepychovali kanylu do druhé ručičky, ale nebylo to průchodné. Takže jsem malou včera ráno našla s čepičkou na hlavičce, pod kterou měla kanylu. Až doma, kdy jsem ji měla bez čepičky v náruči, tak jsem zjistila, že ji tu hlavičku napichovali víckrát a až na potřetí se jim to povedlo. Taky měla a má v pusince moučnivku, takže natíráme genciánou. Ještě dnes dosala antibiotika nitrožilně a odpoledne nás propustili domů. Ještě týden budu dávat po 12 hodinách antibiotika v kapkách a pak musím odebrat moč (to bude něco) a jít na odběry k pediatričce. Snad už to bude v pořádku, doufám.
Také doufám v to, že to tentokrát na malé nezanechá následky, myslím ten špitál. Je víc uplakaná, má rozhozený režim a vůbec jak říká její táta: "polámali nám ji tam". :r:

Jinak jsme tam hodně přibrali, za týden 430 g a začala ještě víc papat. Zítra ji bude 10 týdnů a vypije mě 180 ml + směs a hlásí se ani ne po 3 hodinách. Navíc prý ji nesmím dávat tolik čaje, kolik jsem jí dávala (když ona se o něh sama hlásila a první dny v nemocnici jsme s tím měly problém, protože plakala, že má žízeň) a asi proto mi častěji papká. Teď vážíme 6080 g, říkám ji něžně buřtíku, špekáčku nebo ty můj cvalíčku. Je to můj malý otesánek.

Vložím sem i fotky z nemocnice ze včerejška a dneška. Jo a taky dnešní fotku s tatínkem.
To je cvalda, co?

anetka je krasna holcicka a ze hezky papa je dobre, lip nez kdyby byla podvyzivena. az zacne behat tak se ji to vsechno srovna. tak at uz je ji jenom dobre a vsechny vysledky mate v poradku.

holky sice vás neznám,ale gratuluji,že jste už doma.Nevím cco malé je,ale podle toho jak píšeš to zvládáš statečně.Ta fotečka s tou kanylou mi sice vehnala slzy do očí,ale malá je krásná a vypadá moc spokojeně,takže to určitě všechno zvládnete.Držím vám palečky.

Holky moje zlatý, moc Vám všem děkuji za Vaše přání. Potěšily jste mě. Pro Marthy: Dostala jsem 2 pytlíčky a 2 zkumavky, aspoň mám 2 pokusy ;) Ten pytlík se jí nalepí na prcku a když bude čůrat, tak by měla do toho pytlíku. Ale ani sestřičkám v nemocnici se to nepovedlo napoprvé. :s: :a:

Cauky Berusko,
jejdananky, uplne mi z tech fotek normalne vyhrkly slzy do oci .... :h: , mam ted nejake citlive obdobi .... :r:
Anetka je prekrasna, tak drzime palecky, at jste hlavne uz jen a jen zdravi a at je vse, tak jak ma byt!!!! :one: :one: :one: :one: :k: :k: :k: :k:
SHARANE+LUCINKA

CHUDINKA MALA,HLAVNE ZE UZ JE DOMA U MAMINKY A TATINKA PREJI ,BAY UZ SPITAL NIKDY NEMUSELA NAVSTIVIT.
NO A STOU MOCI TO ASI BUDE GRACE,JAK JI TO BUDES BRAT?BUDES ZDIMAT PLENKU? :s:

moc Vám přeju aby malá :girl: byla co nejdříve zdravá. A je to nádherná holčička. Když už ji máte doma u sebe, tak se dá určitě do pořádku. Má kolem sebe :h: :h: lásku mamky a taťky, to je nejdůležitější :c: . Je moc krásná a otesánek není. Je to princezna :girl:

janka.82

Fotečky jsou krásný. Malá je roztomilá :h: :h: :h: a nevypadá tlustá :n: je akorát. Přeji Vám jen to nejlepší, ať už jste zdraví :h: :h: :h:

to je dobře, že je zase doma u maminky a tatínka. Určitě je jí už ted líp. Přeju, aby výsledky byli ok a měli jste doma zdravoučkou a nádhernou holčičku :h: :h: :h: . Kanylu měl Matýsek v hlavičce taky, když mu operovali pupeční kýlu, je to strašnej pohled :r: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka