konecne video meho porodu

03.01.2009

tak jsem konecne dala video na stranky ,takze ,kdo mte zajm.... tady je muj porod
http://dailymotion.alice.it/martina153/video/x7w544_parto_people

No to je bomba Marty!!!! Moc krásný! To byla ta fotka jak si miminku dala první pusinku, že? Jak to nikdo nebyl schopnej identifikovat :s:
No typickej táta, jak je mimi venku, maminka už ho nezajímá. U nás to bylo stejně, jenže ten můj nenatáčel, ale fotil. Jinak koukám, že císař probíhá všude stejně ;)

In reply to by Katka_S.

jj to j presne ta fotka,jsem ji udelala z toho filmku akorat,ze to vypada,ze mu tu pusinku nechci davat,protoze uhybam hlavou ,ale kdybych se neuhnula,tak by mi s nim asi vyrazil zuby,jak me v nem vymachal oblicej,byla jsem cela od krve.
a presne jak rikas ty,tatka mel oci jen pro miminko,ale jsem rada ,ze mu na nem tolik zalezi,mela jsem strach,ze bude vic povrchni.je z nej podelanej jeste ted.kazdej rika,ze z nej ztratil na stary kolena hlavu.
a vy jste mohli fotit z bleskem?? nam blesk v nemocnici uplne zakazali,ze pry to miminku nedela dobre

In reply to by marty71

No vidíš, já ani nevim, jestli manžel fotil s bleskem (fotil až Verunku, až když jí otřeli a zabalili). Ale myslim, že bez, to bych si všimla. Jo, jinak mě bylo řečeno, že miminka se teď neumývaj, ale jen otřou, aby se zbytečně netrápila...

jak jsem reagovala prvně, jak jsem říkala že tě obdivuju a takový ty bláboly.... psala jsem z mobilu, tudíž jsem si nemohla zhlídnout to video, myslela jsem že je to normální porod, a až teď jsem se koukala...no musím ti říct že ti závidím... pochopila jsem správně nejspíš že je to v Itálii :-) u nás to neexistuje....nejspíš, takže máme jen fotky, ale i ty mají své kouzlo ;) ...je to super památka :one:

In reply to by MarcelaK

no tady to taky normalne nedovoli natacet ani normalni porod.a u cisare ote nesmi asistovat protoze to uz neni porod ,ale operace.ale mam bajecnyho gyn. a vedel,ze mi mooooc zalezi aby muj manzel byl u porodu a vedel ,ze si dokumentuju cely tuhu na dvd,kazdy ultrazvuk,no proste vse..... a vedel taky,ze za nic na svete nechci cisare....proto me taky nechal tak dlouho trapit a nakonec mi dovolil i parkrat zatlacit,nez doslo na cisare.a pak to slo vse tak rychle,.... manzel sel automaticky za mnou kdyz jsem se premistovala na operacni sal.tam po nem hodili hadramaa uz se strojil,mezi im co me mezi kontrakcema napichli epidural.ve 23 se rozhodlo,ze bude cisar a ve 23:19 byl malej venku,byl to fofr ani doktor neveril,jak to slo rychle.malej mel sisatou hlavicku,potoze se moc hluho snazil vylezt normalni cestou a ja byla stale jen na 2 prsty.
o jako by to bylo vcera,mam vse jeste pred ocima

In reply to by marty71

já sama měla císaře a bylo to šup šup. v 8 mě odvezli z pokoje a v 9 už jsem byla zpět ;)
a závidím ti že to máš zdokumentovaný..
náš malej měl zas hlavičku protaženou hoooodně dozadu, protože byl v poloze koncem pánevním, takže se mu podle pánve nenatvarovala hlava, ale už ji má krásnou...tak přeju hodně zdravíčka.... máš krásnýho synka

In reply to by MarcelaK

dekuji
ja mela i kliku,byla jsem usetrena holeni a klistyru,jelikoz se ani nevedelo ,kdy presne budu rodit.proste me nekolikrat denne muj dok chodil kontrolovat a jednou uz me nepustil zpet na pokoj,rekl mi at si zustanu uz dole abych netrpel na pokoji pred navstevama ostatnich 2 maminek co rano roili(cisarem).mela jsem totiz uz porodni bolesti nekolik hodin.jen me ve chvili kdy dok.rekl,ze pujdu cisarem ve 23 hod.sestra oholila trochu tesne nad stydkou kosti,kde mi to smykl.chtela holit i dal dolejc,ale jelkoz jsem mela jednu kontrakci za druhou ,tak me nechala.

Ahojky, no ja jsem o půlky bulela jak želva. Nás to čeká, po druhé, za 14 dnů. Moooooc gratulujeme.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a to nic neni,kdyz jsme chodili na kojeni,tak jsem rikala sestre co mam delat ,kdyz mi zacne blinkat v naruci a zaskoci mu to.protoze mi stale prvni dny blinkal hleny .no a co udelala sestra???z niceho nic ho chytla za nohy a ja skakala po miminku,mela jsem z toho sok,povesila ho hlavou dolu...pry je to to nejlepsi a diteti hned vse zas vytece

jak ho drzeli za nozicky , asi vi co delaji ale to je neskutecne jak je to miminko krehke a musi to byt hroznej sok najednou se vyloupnout z mamincina pohodlneho briskoveho domecku...je to fakt silny zazitek.....jsem z toho v uzasu ... preju Vam vsem jenom zdravicko a malo stresujicich zazitku ;) :k:

Vzpomínka na porod, ta zůstane každopádně. Shlédla jsem celý porod a musím říct, že mi to vaše miminko bylo tak strašně líto. Hlavně při koupání, ono tak bezmocně koukalo :\/: A když ho tak dlouho drželi za nožičky a potom do něj něco strkali a v pozadí smích (nevím jestli lékařů nebo šťastného tatínka...)...doufám, že se na mě za to nebudeš zlobit... K mimi ti moc gratuluju, ať je zdravoučké a šťastné :h:

In reply to by natalliev.

to pri tom koupani tam koukal blahem,protoze uz to nejhorsi mel za s sebou a voda se mu libyla.a smaly se sestry a doktori,potoze ten muj doktor u toho delal komedii,je s nim moc velka legrace.kdyz maleho vytahl tak rikal jak ma velkeho pindu,ze je to poradnej chlap no a sestra tam k nemu pak prisla,ze se jde podivat a delala jako by ho mel opravdu moc velkeho.byla u toho legrace.jsme se vlastne smaly vsichni i kdyz ja od ty doby co mi maleho odnesli jen a jen bulela.a hlavne kdyz jsem ho prestala slyset brecet,to jak ho tam asi 3x ozivujou

In reply to by MarcelaK

no jelikoz tam neni nic videt,tak si myslim,ze neni dvod to neukazat.ja taky pred porodem hledala ruzny videa abych se podivala jak to chodi,i kdyz jsem necekala ,ze budu rodt cisarem.to se rozhdlo az ve 23 hod a ve 23,19 byl venku

Krásná vzpomínka :h: . Zdá se mi, že s těma prdolkama tak nešetrně zacházejí, můžu se zeptat co mu to strkali do pusinky? :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky