Ahojky

03.01.2009

Ahojky taky se uz strasne tesite a zarovem bojite??? Nebudete nahodou rodit nektera v horovicich??? Ja mam termin 12.1 tak uz cekam kdy to na me prijde :///: Jinak jak se citite vy takhle ke konci ja uz 3.mesice nemuzu spat????

já se z Hořovic před rokem odstěhovala. Ale stejně bych tam nerodila, sice je tam moderní porodnice, ale zase pokud by se něco stalo mimču, tak už je to horší. Chtěla jsem rodit v Thomayerovce, kde jsem ležela po potratech a lékaři a všecko bylo úúúúžasné! Já když vstoupila poprvé do Hoř nemocnice, tak tam byl strašný smrad a prostředí jak za Frnaze Josefa, ale říkají, že porodnice je v poho. Tak si tam zajdi a uvidíš, třeba tě to mile překvapí. :a:

Kamarádka tam rodila minulí týden a super.
Je to jedna z nejmodernějších porodnic. Byla jsem se tam podívat
a moc hezké.
Dobrá věc je,že si to odhekáž na pokoji a v tom pokoji rovnou
i porodíš,tak že nemusíš jít na ty klasické porodní sály. Miminko
můžeš mít hned u sebe ,ale to musíš nahlásit.
Já budu rodit v Příbrami,jelikož tam mám svoji lékařku.
Držím palce.
Papa Simča

ahoj,já jsem 37tt,termín mam 28.1. a jak říkáš tak se taky těším a zároveň bojím.Ale už to máme za pár.JInak taky už pořádně nespim - cca 1 měsíc.Tak příjemný zbytek těhu.pa

Já jsem 34 týden a špatně spím už tak 3 týdny. Ale neřeším to. Zdřínu si i během dne už nechodím do práce. Tak to jde. Jinak je mi fajn:-). Těhotenství se mi pořád líbí bříško je supeeeer. Tak pa už ti to uteče brzo... paaaaaaaaaaaa

In reply to by IJI

vidím, že v tom nejsem sama - taky už od zač.prosince nespíííííím! Napekla jsem po nocích tolik cukroví, že to budeme asi muset vyhodit :s: Už mě to docela zmáhá (jsem 34 tt) a fakt se těším, až tu bude mimis s námi a venku z toho mého těžkého bříška! :D Ač unavená, tak stejně neusnu. Ale hlavně, že bude brzy mimísek! :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka