Zklamání a šok!!!

03.01.2009

Ahoj holky, tak mi to nedá a musím sem hned něco napsat,abych si tak trošku ulevila. Jsem tak naštvaná na svého bratrance!!! Teď jsem si přečetla v mejlu od jeho manželky, že ji o vánocích opustil!!!! Nedokážu to sna ani vyslovit!!! Jsme už dlouho kamarádky a prožívaly jsme spolu celé těhotenství, oni už mají jednoho dvouletého chlapečka a letos v září se jim narodil druhý krásný klučina. Je jen o tři dny mladší, než naše holčička. Celé těhotenství jsme spolu chodily cvičit, plavat a dokonce jsme se sešly i v porodnici. Bratránek mi toho malého dokonce před těmi třemi měsíci přinesl ukázat na pokoj hned jak se narodil, byl tak hrdý a pyšný táta. Vůbec nechápu co se mohlo stát, jeho žena, tedy ta moje kámoška mi jen napsala v mejlu, že je opustil a že si zařídil lepší, bezstarostný život. Vůbec to nechápu, vypadalo to, že ti dva mají úplně všechno, hezký dům, auto, dvakrát za rok dovolenou, a k tomu dvě překrásné děti a přece je to tomu chlapovi málo??????? Jak si vůbec může dovolit opustit skvělou ženskou a dětičky, vždyť tomu mladšímu jsou sotva tři měsíce. Nevím sice podrobnosti, ale pochopila jsem to tak, že si našel jinou ženu, co si asi myslí, že ho s tou jinou ženskou čeká??? Myslí si snad, že jiná ženská zůstane stále krásná, štíhlá s pevnýma prsama a bez starostí a vrásek, a bez dětí??? Nebo že bude jen skákat, jak ten chlap píská, nebo na něj pokorně čekat doma s večeří??? Ani si neumíte představit, jak jsem naštvaná, ale zároveň hrozně zklamaná ze svého bratrance, kterého, jsem až dodneška považovala, za jednoho z nejlepších chlapů s obrovským smyslem pro rodinu. Je mi to tak líto, je mi líto mé kamarádky, která je teď na všechno sama, obdivuju její trpělivost a klid jaký vyzařoval z toho dopisu, i když tuším, že ve skutečnosti určitě prožívá peklo. Nad vodou ji prý drží ti dva smíšci, a to věřím, protože dětský úsměv opravdu dokáže léčit všechny chmury. V duchu doufám, že se to všechno nějak vysvětlí a že jsem to jenom já blbě pohopila, že se k nim vráti a ona že mu odpustí, protože jinak si to opravdu nedokážu vůbec představit. Chce se mi brečet za ni. Sory za tak dlouhy text, ale aspoň jsem si trochu ulevila.Přeju hezký večer pa Dana

Ahoj Dani, to je hrůza. Chlapi jsou někdy jako malé děti, sami nevědí co chtějí. Někdy si to některej uvědomí, ale je většina těch, kteří mají "v mozku z piva kostku".

Ahoj Dani, jak tak koukám a čtu, tak se mezi chlapama asi rozšířila nějaká epidemie, jinak si to nedovedu vysvětlit. Holky tady taky píšou, jaké mají problémy s chlapama, v mém okolí je takové epidemie už asi od září - všichni se kolem mě rozchází, většinou to tedy ukončí chlap a odejde za jinou, děti, neděti, manželka, nemanželka...No tak snad se brzo změní tlak a všichni chlapi začnou brzy používat to, co jim sedí na hlavě. Držím pěsti, ať se to u vás ještě podaří zachránit. Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka