Červíci 2009 - Kdy se chystáte na 3D či 4D UZV?

03.01.2009

Ahoj spolutěhulky!!!

Kdy se chystáte na 3D či 4D UZV?? Už touhle dobou nebo až po 20tt?? A nevíte náhodou co je lepší, jestli 3D nebo 4D?
Díky :a:

Ahojky, tak ja byla na 3D ted v utery v Brne v Centru prenatalni diagnostiky. Sla jsem tam uz ted (jsem teprve 17.tt) pac jsem si myslela, ze pozdis bych to uz nestihla (ziju v Anglii a myslela jsem ze se budem vracet az tak v dubnu). Nakonec si tam myslim zajdu jeste jednou, pac se vracime uz v unoru :)
No ale byli tam ze me prekvapeni, co ze tam delam tak brzo, ale UZ mi udelali, ale doporuduji az tak min po tom 20.tt, spis tak kolem 24.tt. Ted byl prcek fakt jeste dost malinky a pry i je tam pak lip ulozeny v tech pozdejsich tydnech. No ale videla jsem prcka krasne a nakonec nam doktor rekl, ze je to princezna, coz mame velkou radost :)
Takze 3D urcite doporucuju, spis teda az po tom 20.tt.
Jinak cena tam je 1200kc za fotky a cca 15min video, kdyz ti staci jen fotky tak zapltis jen 200kc, coz byl muj pripad :)
Pak 3D delaji jeste v Heliosu v Brne a tam za video das jen 600kc tak tam mozna pujdu priste.
Tak papa, mej se krasne a hlavne at jste zdravi!

Díky moc holčinky,
tak tam asi taky brnku, ještě se domluvím s manželem, jestli na to půjdeme :-)
pa pa :a:

Ahoj Evi, já se chystám asi do Prahy do Gennetu. Na jejich stránkách píšou, že nejvhodnější je doba 24-28 týden. Osobně si myslím, že je to rozumné, protože mimi se tam ještě vejde, ale bude i dobře všechno vidět. Teď by to ještě nemělo moc velký smysl. Levná záležitost to není, ale co, kolikrát za život si to budu moct užít :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka