Tak se jdu chlubit:-) malej už se zvedá na pejska a kymácí se sem a tam......

03.01.2009

A u toho se děsně tlemí a víská...tímto mi skončila havaj kdy jsem ho odložila na gauč a šla něco připravit do kuchyně :r: stačí pár vteřin a odskáče na kraj gauče :00: ale mám radost že je taková šikulka :c:

to je šikulka :qu: něco o skončení havaje jsem si taky dneska říkala - toník se sice zatim naučil jenom převracet na bříško, ale jak sebou mele, tak mi taky pěkně cestuje.....ale jak píšeš, mám z toho radost :c:

In reply to by Tesa

a jste u přetáčení :s: nj zatím to jde počkej až bude poskakovat jak můj :00: a díky za pochvalu mu vyřídím že se už nemá tolik snažit a počkal na Toníka a ostatní o něco starší kluky :s: :s: :s: :s: taky tím snažením pořád spí...když se tak vyčerpává, a spí víc než první měsíce vlastně nejvíc od narození :s: to mi vyhovuje samozřejmě:-)

Teda, to je fakt boreček ;) Jonýsek zvedá zatím jen prdku.Jinak už jsem v Teplicích a je to mazec, nestačím se divit, jak tu věci fungují.Ale já to zvládnu :k:

In reply to by Martivra

A co myslíš tím jak tu věci fungují? Jinak jsem se chtěla optat si říkala že je tu nákej klub pro mimi a mámy? a kde prosímtě? Jinak už kámoška našla náké fitko v lipovce pro ženy:-) tak snad už zítra sní půjdu:-)

In reply to by eva.sm

Náš Honzík měl 2. ledna 8 měsíců a taky ještě neleze. Jen se začíná pokoušet točit se na bříšku dokola, když se chce natahovat po hračkách a když mu zapřeme nožičky, tak občas zvedne zadeček a poposune se. Ale je to kus chlapa, který váží už přes 10 kg, tak to dá asi trochu námahu se zvednout na všechny čtyři. Jinak je ale šikulka, a vše ostatní zvládá jak má. :)

In reply to by eva.sm

tím poskočí okus dopředu a spadne na obličejík :s: není to klas. lezení a neměj depku..já zase jsem hotová zjeho velikosti a váhy víš jak se blbě nosí :00: a jak ráda vzpomínám když mě 5kilo :!k: tak nesmutni uvidíš všechno se naučí :one: každé mimi je přece jiné :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky