Kolik dní v porodnici?

03.01.2009

Holky jak dlouho se zůstává v porodnici? Myslím když vše probíhá tak jak má. Mám doma dvě děti a půjdu na vyvolání porodu, tak si to musím trošku naplánovat. Díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tady se chodí 4 den po normálním porodu a ten den co rodíš se nepočítá. Po císaři jsem šla 6 den a zas den porodu nepočítali. Ale musela jsem kojit a malý musel přibírat, nebo mi alespoň neubírat. Jinak na vyvolání tam budeš asi déle, nemusí se to povest hned. Někomu zabere hned ta první tabletka a někomu až třetí.(Dr mi říkal, že smí dát pouze jednu za den). Držím palce ať to máš co nejkratší. :a:

Ahojky, tak já měla bezproblémový porod, ale malá dostala 3. den sinou žloutenku (rodila jsem loni na Vánoce a sluníčko venku nebylo, abych jí dávala k oknu, takže jsme tam pobyly další 3 dny navíc :( Ale tím tě nechci strašit a ať všechno dobře dopadne :one:

hoj, já porodila v 6.50, že to bylo do 8 hod ranní, hned se mi ten den počítal jako první a šla jsem ten 4. v poledne domů. No to bude teda zkouška pro manžela se dvěma dětma :-)

72 hodin, ale nepočítá se den porodu. A stačí fakt jen aby ti nenaběhlo mlíko včas, mělo mimčo žloutenku a vše se prodlužuje. Navíc ti vyvolání nemusí vyjít hned ten den, ale až druhý, třetí. Já byla ve špitále celkem 6 dní. Den před, praskla voda a jen kontrakce, žádný porod a pak o den déle, Honzík mi spadl o 400g a musel začít přibírat. tak ať tam jsi co nejméně.

Jak píše Kylli...do 72 hodin...ale stačí že mimčo nepřibírá nebo má silnější žloutenku a hned tam jsi o den dva dýl...to se asi nedá naplánovat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky