Zasnoubení na SilvESTRA

03.01.2009

Ahojky holky,tak se musím podělit o své krásné pocity.Ještě před štědrým dnem jsem psala,že se asi nedočkám zasnoubení,když tu jedna z Vás popisovala,jak zapekla vzkaz pro partnera do cukroví,jestli si jí vezme a muj brouček mě uplne dostal,protože mě na Silvestra požádal o ruku,dostala jsem prstýnek a řekl to mým rodičum:-)jsem mooc štastná a jaký jste meli Sylvestr Vy?? :qu:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak to gratuluji,jsem na tom stejne,vcera me po skoro 10letech spolecneho ziti,moje draha polovicka pozadala o ruku,samozrejmne jsem rekla ano.Jeste nevime termin,musime na matriku,svatbicka bude jen malinkata,my tri(ctyri) a dva svedkove ;) :a:

jéé holky vy se máte!!!
Moc gratuluju samozdřejmě. Taky bych se chtěla vdávat, ale asi to taky budu muset udělat jako Pechy a požádat ho já.....

Pellullinka

já dostala minulý rok na Silvestra taky zásnubní prstýnek a letos na Silvestra? Hezky jsme si to užili s naším skoro 5 ti měsíčním Vojtíškem. jen tu svatbu jsme nějak nestihli :-)

holky já byla tak potěšená,díky jeho ex ženě,která mu nadělala dost problému jsem v to ani nedoufala.Naši byli taky rádi,protože ví,že je hodný a není křivák:-)Zrovna mi uvařil šípkový čajík,nam nam.V uterý mě čeká interní,urologické a gyne vyšetření,to zas bude den:-(NO a jak je Vám v těhu?Já začala 33 tt,břicho všude,malá kope do žeber,nevímjak sedet a ležet,sílene me bolí záda(asi jsem si neco skřípla v autě,jak jsme jeli 500 km včera od mých rodiču:-)A jak je Vám?

mě to taky vyšlo s tím papírkem v cukroví a ještě před novým rokem jsme byli na matrice domluvit termín svatby, takže už je to tutovka, tedy pokud se nějak brutálně nepohádáme :s: :s: Svatbám zdar, nazdar :s: :s:

In reply to by Pechy

u nás to záleží na financích,což budeme vědět až tak v květnu-snad už bude pořešeno vše soudně s jeho ex ženou a co nám pije krev,ještě že už jsou rozvedeni a ne chvíli,tak už jen doladit tím čím nám kazí život a bere klid a bude.Já bych chtěla termín, tak v srpnu nebo září a pokud nebude to ještě ok finannčně,tak hold až tak v dubnu kvetnu 2010.Uvidíme:-)

In reply to by elixiiirek

v srpnu, takže od ledna šetřím, dávám penízky na stranu. No snad něčím pomůžou rodiče. Co jsem tak počítala, tak nás to vyjde na 40-50 tis, tak to snad nějak dáme do kupy. Hold si bude muset přítelák vzít nějaký překlady na víc a peníze dám nastranu na svatbu :) Tak přeji, ať vám to vyjde a třeba nakonec budeme mít svatbu na stejno v srpnu a budeme si ukazovat fotečky. Jen krom penízků já musím taky ještě zhubnout :)

In reply to by Pechy

to já taky a malá se narodí až v únoru,jsem baculka a mojemu se to líbí,ale me ne,do 30 tt jsem přibrala 3,5 kg,v uterý jdu na kontrolu tak uvidím jsem v 33tt

In reply to by elixiiirek

baculka, ale nejsem si jistá, jeslti se to tomu mýmu líbí, mě tedy 100% a chtěla bych shodit 10-15kg, tak snad do toho srpna něco bude, doufám doufám. No hlavně, abychom byli všichni zdraví, já vím, ale taky bych chtěla být štíhlá :)

In reply to by Pechy

já štíhlá ne,já se spokojím s normální postavičkou:-)
jsi přes 3 měsíce po porodu jsem koukala.Já chci shubnout kolem 20 kg,po prvním jsem shubla 20 kg,ale behem skoro 4 let to mám zpet,mám leky s kortikoidy a problémy s e stítnou žlazou ale co jsem tehu tak je to mnohem lepší,že i léky mi snížili a na astma vysadili jen ventolin ponechhali a říkali že to muže vymizet díky tehu tak uvidíme:-)

Ahojky, gratuluji :one: to muselo být super.
Jinak silvestr stál za prd. Doma u telky, hora jídla. Už jsem nevěděla kam svoje obří tělo položit aby nebolelo :s: Doufám že příštího silvestra už budu trávit na horách :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka