Dnes termin dle PM - odchazi hlenova zatka

02.01.2009

Ahoj devcata, tak ty, co si mysli, ze hlenovou zatku nepoznaji, tak pro vas mam zpravu, ze tyto obavy jsou zcela liche. Ja mela cele tehu pomerne silny vytok (i pred tehu) a tohle je opravdu neco jineho. Teda myslim, ze to fakt ta zatka je :? :) Zatim jsem to nasla 2x na papire, cire az bile, soplovite cosi tfuj. :D
Ale doufam, ze dnes jeste rodit nebudeme, jsem po dnesni noci cela rozlamana. Kosa byla v noci neskutecna, tady pres noc ty ku*vy netopi, uz jsem byla fakt nasrana. No nemohla jsem spat, ale nemohla jsem ani se jit nejak zabavit, prijeli k nam manzelovi rodice a ti spali v obyvaku, kam obvykle jdu, kdyz nemuzu usnout. Tak jsem se jen prevalovala na posteli a snazila se nejak napolohovat, ale ty postele jsou take hrozne, uz jsem si tu na ne nekolikrat ztezovala. Ted si jdu dat na ty rozbolavele svaly horkou vanu, tak jsem zvedava, co to se mnou udela. :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak vam musim napsat, co se nam ted stalo, to se pobavite. :D

Jeli jsme s manzelem a tchyni do Tesca, ze jeste neco ponakoupime. Nase auto je v servisu, takze i proto u nas jsou tchanovci se svym autem, takze jsme si vzali to. Rikala jsem si, ze se aspon trochu poprechazim, ze mi pohyb pomuze - ale teda jak mi slo bricho dolu, tak mam jinak teziste a musim davat pozor na kazdy krok, hlava se mi motala silene a musela jsem chodit s vozikem, abych se o nej opirala. :D No ale to neni to hlavni.
Manzel sel zanest veci z drogerie do auta, vzal i mou bundu a rozhodl se tam nechat i svou - az na to, ze v ni nechal i klice od auta. A vse to zabouchl v kufru vcetne klicu. Takze pruser, protoze nahradni jsou v Komarne. :D Chudacek je uz asi vystresovany z toho bliziciho se porodu. ;) Takze jsme obvolavali zname a shaneli a vymysleli reseni, ale nakonec musi tchan jet s manzelem kamaradky do Komarna pro ty nahradni klice.
Ja zatim budu odpocivat a cekat. :)

In reply to by kockral

Bohužel, ani tento postup u nás moc nefunguje. :) Před pár dny jsme to asi po dvou měsících znovu zkusili no a byla to docela... teď nevím jestli tragédie nebo komedie. Já bohužel celé těhu nemám na sex absolutně chuť - což by se dalo ještě překonat, ale ta bolest je fakt nesnesitelná. :( Jsem říkala, že bych to mužské vyvolávátko potřebovala podat tak maximálně v injekční stříkačce. :D

In reply to by Leian

Tak to máme stejný problém,já už umírám,když mi manžel masíruje hráz,nenechám si tam pomalu ani šáhnout.Doufám,že se to po porodu zlepší,protože mi zatím připadá,že za chvíli bude ze mně frigida. Nevím,nevím,jestli nám půjde taky takové vyvolávání!!! Tak zkuste tu stříkačku,no!!! :s: Jinak je to dobrý nápad na podání vyvolávačky!! :one: :a:

In reply to by Leian

Tak to máte pěkné!!!Mně se stalo něco podobného,akorát jsem nebyla těhotná.Máme automatický zámek,že když neotevřu přední dveře,automaticky se zamkne.Já měla plné ruce,do toho jsem svého syna poutala do sedačky,klíče v autě,zavřela dveře a ouvej.Naštěstí šel okolo chlapík,který s tím měl hodně zkušeností,že nám to otevřel kouskem špagátku,který nandal přes okýnko a zámek,jen to cvaklo a bylo to.Ale ty nervíky,Páťa chudáček celý spocený,ještě ani neuměl otevřít dveře,ani okýnko,hrůza,20 minut nervů. :00:

In reply to by Leian

Ahoj, tak říkáš, že ji poznám jo?! U mě nic, ticho po pěšině, první termín mám v úterý, ale myslím, že to ono nebude. pořád jsme nějak moc vysoko.
Tu chladnou noc ti teda nezávidím!

Holčiny tak já mám dnes taky termín!!! a jsem 3 den bez zadky, a dokonce od té doby pořád světlý řídký výtok, až intimka nestihá. Uvažovala jsem či k tomu výtoku se nepřidává aj plodová voda a postupně odtéká! Dr. mi dnes řekl, že ale na porod to ještě nevypadá! Tak uvidíme co o víkendu!? Držím pěstičky ať dlouho nepřenášíte a porod je pohodový bez komplikací! ;)

Ježkovy oči Leian :-) Budu na tebe moc myslet!!! Hlavně odpočívej a dej si čokoládku :-D tu jedli američtí vojáci, aby měli sílu :c: A hlavně držím palce, ať vše dobře dopadne :)

mě teda zátka odešla najednou.plná dlan takového čirého možná trochu nahnědlého rosolu.do 24 hod mi praskla plodová voda. a jeli jsme.no a v nemocnici se 12 hod.nic nedělo a pak mi dali tabletku a až po té se porod rozjel.hodně štěstíčka at je vše ok.

Hojda, tak vidíš, onehdy jsi tu psala, že nemáš žádné příznaky a ejhle, zátka odchází. Tak to se máš! já mám podle MS taky termín dneska a příznaky nikde :n: .Tak hodně štěstí, jestli se ti porod rozjede a pokud ještě ne, tak se dneska aspoň pořádně vyspi a naber sílu. Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky