jetu nekdo kdo ma dole mimi a tlači??

03.01.2009

Ahojky jetu nekdo kdo ma taky dole mimco a tlaci? Ja mam narizeny klid.rezim a hodne lezet-nikam nechodit. Prochazky mam teda dovolene ale jen kratke takze tak 2x tydne vylezu navzduch. Jinak porad lezim a nebo sedim a uz me to vubec nebavi! Jsem se chtela zeptat jak jste natom vy?? Dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

:a: Ahoj je mi 29 jsem prave v 28tt a mam take hlavicku dole a narizeny klidovy rezim, magnezko stejne tak bolesti bricha v dolni casti, caste chozeni na wc atd.ale vse je tim jak se mala tlaci dolu .Podobne jsem to mela take u meho prvniho syna ale pozdeji od 34tt a stejne se mu nechtelo ven a prenasela jsem 4 dny tak doufam ze mala vydrzi a nebo nakonec taky nebude chtit ven tak drzim palce vsem stejne je to na nas tak odpocivat a nenosit nic tezkeho a neohybat se ,tak hodne stesti at se nam deticky hezky dopékají :s:

In reply to by martinkalist

Tak já také podruhé těhu, také 29tt a horší než u prvního, vše přichází o měsíc dříve a čípek už je zkrácený a tlak na spodek děs, mám pocit, že mě snad manžel musí v noci mlátit paličkou na maso do stydké kosti, ta bolí naprosto šíleně. já ovšem to první porodila o 14 dní dříve, tak se bojím, aby tohle nešlo ještě dřív ;)

Ahoj, já jsem 30tt a ode dneška ležím v porodnici kvůli tvrdnutí bříška a slabým kontrakcím. Nechali si mě tu na pozorování prý týden, tak uvidíme. Dávají mi magnosolv 2x denně, nějaký prášek na utlumení těch stahů a čípky na mykózu. Přitom mi do té doby nic nebylo. Dokonce jsem se těšila, jak začnu zas chodit 2x týdně cvičit. Tak teď se modlím, ať tam Martínek vydrží až do března. Jinak taky jen ležím a je to pěkná nuda. Jinak je malej natlačenej hlavičkou pěkně dole, tak to může být i od toho.

In reply to by Radouš

ahoj me tvrdlo u druheho tehu bricho uz od 14tt ale magnosolf beru tak zatim vse ok jen to jak se uz tlaco mala dolu viz jak jsem psala o nemocnici zatim nic tak mi to prijde normal jen to chce vetsi klidovy rezim..ale copak to jde s 2 synkem a psem :s:

In reply to by Radouš

tak me brisko taky tvrdne ale ne nejak casto-jak kdy. Magnosolv uzivam uz treti mesic a beru jeden sacek dene. Taky rikam male at tam jeste aspon mesic vydrzi! vsechno zvladnem jen hold musime hodne odpocivat. A sedet muzes?? ja bych jen lezet nevydrzela.

In reply to by Kirsche

ahoj, jj, sedět můžu, dokonce se i trochu procházím, ale prostě nic netahat, necvičit a tak. Ty léky zabraly, takže teď je mi dobře, tak uvidíme na konci týdne, jak dopadnou výsledky a snad mě pustí dom. Jinak mám naštěstí hrdlo uzavřené a CS0, takže jen ta dráždivá děloha.

In reply to by Radouš

ja mam taky lehce drazdivou delohu a cs 4. ale toje tim ze mala naleha protize dok.rikala ze porodni cesty mam zavrene. No uvidime jak tam dloho mala jeste vydrzi ale doufam,ze jeste aspon mesic. Kamska dneska porodila v 36tt a mala vazi 2,40kg. taky bych chtela do 36tt vydrzet!!! Mej se

Tak mě malej náléhá a tlačí už od 25tt, když dlouho jdu, i když ležim prostěš tlačí pořád. Tak jsem zvědavá jestli půjde dřív. Zatím se ale neotvírám tak jsme v poho, máme taky klid.

tak já jsem 32tt a poslední 2 dny cítím děsný tlak na spodek a bolest v podbřišku, když si lehnu nebo sednu, tak je to dobrý, ale jak vstanu, tak děs :( ve středu jdu do poradny, tak uvidíme, co pani doktorka řekne, ale myslím, že na tom budeme obdobně :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka