můžu cvičit?

03.01.2009

Ahoj holky :a: zjistila jsem,že čekáme mimi :cc): jsem v 4+3tt k lékaři jdu až za 14dní.Chtěla jsem se zeptat můžu cvičit aerobik neublíží to miminku nebo nepotratím z toho?Díky moc za rady

Ahoj. To bych moc neriskovala. Může se stát, že bys mohla mimi uškodit. Vadí mu přehřívání těla. Tak bych na tvém místě zkusila v těhu něco jiného, plavat, jogu, něco klidnějšího.

za rady,ani by mě nenapadlo se na to ptát,ale byla u mě kamarádka a tvrdila mi,že do 7 měsíce chodila na aerobik a že jí to doktor nezakázal.No každopádně já se na to cvičení pěkně vykašlu :s: a budu si užívat těhotenskýho privilegia :hu: :a\|: Mějte se moc hezky :a:

Tak já teda ještě do 11. týdne těhotenství hrála volejbal (hraju závodně od malička). Nejdřív jsem asi do sedmýho týdne neměla tucha, že bych byla těhotná a pak mi to gynekolog dovolil s tím, že prej akorát nemám skákat rybičky a nechat se bouchat do břicha :-). No a Adámek to přežil a vypadá, že je celkem normální :-). Ale raději to konzultuj s gynekologem. Každé těhotenství je jiné.

NE NE!!!!!!!
Taky bych moc neriskovala! :n: :n: :n: Já to ještě nemám potvrzené ani od doktora,ale dnes jsem se bála i na ledě,abych tam sebou neřízla. :s: :s: Otřesy určitě nejsou dobré! :a: :a: :a:

Ahoj,
já osobně bych si ty nárazy odpustila a hlavně to přehřívání není dobré - podle mého názoru. Zkus teď v těhu něco jemnějšího, abys mimi nevytřásla :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka