poslicci? jak to boli?

03.01.2009

Cau holky jak bolijou posličci? Vcera v noci me tvrdlo bricho a docela to i bolelo-byla to takova bolest trosku krece a ktomu jako bych mela dostat mesicky. a pak me strasne bolelo jako byl to takovy pocit jako kdybych mela uz rodit.strasne me neco tlacilo na pipku a na konecnik ze jsem musela uplne zatnout zuby. Bylo to 2x a jen chvilicku tak nevim....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, no koukám, že to máme dost podobný až na ty poslíčky. Včera mi břicho tvrdlo celý odpoledne a večer, pak mě eště začalo bolet břicho jako kdybch to měla dostat. A pak jsem si šla radši lehnout a naštěstí to všechno zaspala. Neni na ty poslíčky trošku brzo???

In reply to by Kirsche

No je to možný, já někde četla, že přicházejí tak 3 týdny před porodem.............ale fakt netušim, tak možná, že jsem je včera měla. Já fakt nevim. Ale vim, že je mi dneska mnohem líp. Břicho mi dneska ještě neztvrdlo, takže mám fakt radost.,))

no tak to ti muzu rict uplne presne, protoze jsem je prave zazila poprve a to uz jsem na zacatku 39tt a myslela jsem, ze se mi vyhnou :( samozrejme to zacalo v noci v 5h rano me to probudilo a byla to takova bolest jako pri MS, dole v podbrisku, ale trochu silnejsi. Trvala asi 50-60vterin, pak to preslo a pak zase za 10 min zacalo. Tak to bylo az do 8 rano, uz jsem teda mela dost.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka