krvaceni po sexu

03.01.2009

Ahoojky :\x:
uz jsem tu zas dlouho nic nenapsala.vsechny zdravim.dnes jsem po sexu zacala krvacet....nevite cim to muze byt.nahani me to strach :\/: :ooo: .nekrvacim moc ale je to svetle cervena krev.nemela jste to taky nektera???
moje krivka-http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/userid=65547/nummer=2,minule Ovulka nebyla :§) tak snad ted bude

Já to měla při prvním těhu, když jsem ještě nevěděla, že těhu jsem... ale to je jasné, že jsi před ovulkou, tak to nebude Tvůj případ... :( Takže držím palce a raději se hned objednej dr. a jdi na kontrolu... :k: :k: :k: Třeba (a určitě) je to jen nějaká maličkost. Kdo ví, chybí Ti vitamínek? Hořčík? :) Tak dej vědět, co a jak :k:

In reply to by Handiiiik

já si vzpomněla, že zrovna teď naposledy, když jsem se umývala po sexu před ovu, tak jsem měla ty potfůry, co ze mě ještě tekly (omlouvám se za tu nechutnost) taky krvavé........ je to možné.

In reply to by Andělína

bez těch tvých výrazů bych snad neusla, já je žeru, fakt :w: :k:
a víš, že jim máš dát taky chvíli prostor a ne se hned zvedat a sprchovat ;) aspoň 30min nožky hore!

sexik nebolel ani bricho me neboli.furt jemne krvacim,staci me na to ale slipova vlozka.nu uvidim,kdyz tak supajdim k doktorce.bojim bojim......ale jinak vam dekuju

já to takhle měla při zánětu dělohy, když jsem o berlích sedala na studené. ale bolelo mě k tomu břicho a i sexík bolel...

AHoj, co říká gynekoložka na tvůj čípek, nemáš tam třeba nějakou mozaiku nebo něco (překrvenost)? To by pak bylo snadné vysvětlení a nemuselo by jít o nic vážného, pokud to není tedy s nálezem HPV na čípku. Pak třeba i z mykozy (i mírné nebo chronické) na čípku to může být sedřenější.. to jsem kdysi dávno měla takhle. Na příští prohlídce to radší dr. řekni..

In reply to by Kašíkus

dekuju za odpoved.nahnalas me strach :§) :§) .pred rokem jsem totiz mela nalez na cipku,ten HPV,drzel se me dva roky a pak diki bohu zmuzel a citolku mam v poradku.jestli se me to stane jeste jednou,tak zajdu na gyndu :\/:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka