JAK VYPADA VASE POSTAVA 4 M PO PORODU?

03.01.2009

AHOJ! HOLKY JAK VYPADATE 4 M PO PORODU? CVICITE? JA JSEM LINA CVICIT A TAK SE CHCI ZEPTAT JESTLI SE TO DOSTANE DO PUVODNIHO STAVU I BEZ CVICENI :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

měla před těhu 65kg na konci těhu 87 a ted uz se po 3 měsících vracím mam 68, nejim, cvicim a pohyb kolem male mi dava zabrat.chtela bych 60kg a budu spokojena

Před těhotenstvím jsem vážila 59 kg (167 cm), před porodem 70 kg, po návratu z porodnice 65 kg, za 6 týdnů jsem už měla původní váhu 59 kg a ta šla každým měsícem pořád dolů, takže teď 8 měsíců po porodu už mám 53 kg. Určitě mi v tom pomáhá kojení, 6 měsíců jsem plně kojila, a kojím i teď, ale už s příkrmy. Pomalu ze mě začínají padat všechny kalhoty, tak řeším spíš opačný problém než většina maminek po porodu. Diety ani žádné cvičení jsem nedržela, jenom chodím každý den s malým v kočárku na dvouhodinové procházky, aby syn aspoň trochu přes den spal, protože doma mi nechce spát, jen v kočárku.
U každého je to ale jiné, kojení nemusí vždycky fungovat, tak Ti přeju, ať to u tebe funguje (pokud tedy kojíš).
Pa :a:

6,5 měsice po před těhu jsem měla necelých 60kilo v těhu 72 po porodu 68 a ted 68 zustala mi pneumatička přes boky a spodek břicha pravej tuk....necvičim pořád kojim

před porodem 56, těhotná 76...po porodu 68 a nějak to nejde dolů a to cvičím a moc nejím. Akorát mám břicho v původním stavu, jinak boky a zadek né a né dolů. A to se snažím už 4 měsíce, ale kojila jsem jen chviličku. Tak vám přeju všem hodně štěstí se shazováním kil :one:

nemam se cim chlubit,ale taky se pridam.
pred tehu 70 na konci tehu 90 po porodu -9
ted 4 mesice a 1 den 73kg
necvicim a primo zeru....ale plne kojim

a ještě mi šest zůstalo. Verunce je 5.měsíců,navím jak se toho zbavit.nejsou mi žádné kalhoty,nechtěla jsem nic nového kupovat,myslela jsem že do toho zase zhubnu,ale asi budu muset. Ach jo a to cvičím,málo jím a chdím plavat. Už nevím co stím :n: :n: :n:

In reply to by Guffanecek

Tak to je skoro stejný u mě, taky se do ničeho nevejdu, chodim jak šunka. Nechtěla jsem nic kupovat, protože jsem vždy celkem snadno vše zhubla i bez pohybu, ale teď se mě drží kg a vypadam opravdu nacpaně :r: Jsem z toho celá špatná. Ani se mi nechce s manželem do postele, protože se stydim, ale jemu to nevadí, teda, že jsem tlustá, že nechci do postele to jo.

já měla před těhotenstvím 52 kg na konci těhotenství 68 kg. Teď je malé 5 měsíců, nekojím, necvičím v podstatě běhám "jenom" okolo dětí a asi nervíky s manžílkem takže moje váha nyní 49 kg a obávám se že to půjde ještě dolů. Taky si říkám, že raději mít trochu víc by nebylo špatné, než vypadat jako rachytýda :s: :s:

Já před těhu byla strašná zdechlinka 46kg :spid: . Přibrala jsem 22kg. V porodnici jsem nechala 5kg a dalších pět se ztratilo celkem rychle :) . Teď to jde hůř ale nějak mě to netrápí. Mám kolem 55kg nějak to kolísá. Všichni říkaj ať už nehubnu že takhle vypadám jako ženská a ne vychrtlo. No mě by to nevadilo kdybych měla v 31letech po porodu 55kg ale co ten šatník? ;) Kalhoty obleču jen do půlky stehen. Musím nosit těhu kalhoty. Tak jsem říkala manžovi že jestli se do léta nevejdu do starých hader tak jedeme koupit nový šatník tak mi řekl že mi radši udělá další mimi :) . Jo ale břicho mám takový vytahaný ale jsem taky lenoch ;) :a:

Ahojky, tak já nemám z 22 kil nic. jsem pět měsíců po porodu. necvičím, kojím a jen žeru. Ale je fakt, že bříško ještě nemám úplně jako před těhu.

Ze přibratých 20 kg mám dole 14 Kg. Což o to - je to dobrý, když pro to nic nedělám. Ale už aspoň tak 4 měsíce stojím, váha je stále stejná (jsem 8 měsíců po porodu) a baštím, jako kdybych byla těhotná.

budu desnas provokaterka -v den porodu 52 kg den po porodu 45:) (zustalo mi jedno kilo nahore) po 7 mesicich kojeni sem saesupla na 39 ted sem konecne po 3 mesicich nabrala 2 kg takze mam 41.. nekdy rikam radsi budete rady ze mate naky kilo nahore nez byt jak chrt !

ahoj, jsem trimesice poporodu a mam dole 28 kg,jeste mi zbyva 6 ! jim5x denně,zdravě, netučně, žádný slasdký, cukr, tučný :) k tomu cvičení s dítětem a procházky :)

a již ze mne spadlo 14 kil z 23. Není kam spěchat a pomalu pujde i ten zůstatek 10 kil. SLíbila jsem si,že po šestinedělí začnu cvičit tak uvidím. Ale myslím pohyb kolem malé také pomáhá a nebude jej určitě méně,ale více.

Jsem 3m. Po a mám váhu i postavu jak dřív.Kojím,necvíčím,ale za celý den se nezastavím.Janinka a Honzík

Ahojda, za sebe hovorit nemuzu,jsem snazilka, ale kamaradka rodila v 4.zari a ma postaicku mnohem hezci jak pred tehu. Asi jeste o 7 kg mene a to jenoma jenom pravidelnym kojenim... je to u vsech z nas asi jine :dance:

Tak já se cvičit jen tak nedonutim, to spíš až mě někdo vytáhne na aerobik, tak to jo. Jinak mám pořád 7 kilo nahoře, postava strašná, mám to v břichu a v nohách. Včera jsem začala jíst zdravě, jím každý dvě hodiny, malý porce a dietně, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží, nebo jestli bude vidět nějakej výsledek. Zatim ještě kojim, takže to zase nemůžu přehánět...

strašně, mám stále nadváhu, nehubnu, cvičím každý den 15 minut ráno nalačno, chodím na 1-2 hodinové procházky každý den, už se tolik necpu, nehubnu, vypadám fakt děsivě a to se mám v srpnu vdávat, asi uděláme svatbu maškarní a já půjdu za slona...jo a kojím...kojením se prý hubne..hááá háááá háááá

In reply to by Pechy

Vím, že to není žádná sranda, ale fakt jsi mě rozesmála. A když tak pročítám ostatní příspěvky, docházím k závěru, že mám teda pěkné výhledy. :jawdrop: Jsem zatím těhotná v 23. týdnu, tak se mám po porodu na co těšit! :00:

In reply to by aurora

sice času, ale já teď nemůžu nějak extrémně držet dietu, můžu fakt jen cvičit a omezit se trošku v jídle. Kojením hubnou všichni okolo, jen já ne. Fakt znám takových holek, co zhublo po kojení úplně extrémně, jen já přibírám :s: :s:

Ahojky, na cvičení jsem taky líná a i po třech dětech mám asi lepší postavu než před nima. :s: Ale asi záleží na typu. :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky