Kontrakce po 5min.celý den!

03.01.2009

Holky, celý den mám kontrakce pravidelné po 5-7 minutách. Dala jsem si teplou koupel a pořád stejný! Jed do nemocnice? nebo prečkat noc takhle? Kdyby se mi aspoň kontrakce zkrátily na 3min. nebo odtekla voda?! Ale jen ty pravidelné stahy. V pondělí stejně mě asi už přijmou v porodnici a budou vyvolávat, jelikož mam otoky.
Jaký máte názor a zkušenosti? Děkuji :) :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já po zkušenosti se svým porodem bych jela (akutní císař). Ale to jen díky tomu, že teď jsem pořád podělaná strachy, že se malýmu mohlo něco stát.
Ale jak už tu bylo psáno, aspoň bych brnkla do porodnice a zeptala se co a jak. :a:
Přeji ti, abys měla mimíska co nejdřív u sebe! :||):

že by se už Klárinka rozhodla přijít na svět :e): ???? Raději jeďte do nemocnice a na nic nečekejte ;) . Držím mooooc palečky a myslím na vás :h: . Hodně štěstíčka pusenky :k: .

pořád jsem taky něveděla jestli jed.bolesti mi začli v pondělí v 1ráno už pravidelný a do porodnice jsem odjela až ve 23 hodinpořád jsem je měla po hodine pak po 20 min pak po 5 min pak zase po 20 min nevedela jsem zda jed nakonec jsem mela strach o malýho tak jsem jela a už jsem byla na 2 cm a nechali si mě tam malej se narodi v uterý v 9.18 hod.snad to chapeš pa

Teda ty seš blázen. ;) Celej den kontrakce i po vaně a chceš ještě strávit noc doma? Šupej do porodnice. Voda ti vůbec sama od sebe prasknout nemusí. Přeju rychlej a pohodovej porod. :a:

Já osobně bych byla doma co nejdýl. Jsem už taky 41.t, zatim se teda VŮBEC nic neděje, ale ráda bych byla v pohodlí domova. Uvidíš. Vyjet můžeš kdykoliv. Dokud bych tu bolest vydržela, tak bych byla doma. Ale to samozřejmě je na tobě. Budu držet palce, ať je to brzičko a máš mrňouska u sebe!!

ja by som šla ked ti to ostalo i po kupeli alebo zavolaj na gyndu...ja som pred porodom volala a vraveli mi že mam dojst ....zavolaj radšej sestričke...možeš sa otvarat a ani o tom nemusiš vediet

Já jsem sice ještě nerodila, ale být tebou, tak bych radši jela do porodnice. Plodová voda může odtéct klidně až na sále a možná bude lepší když budeš už pod dohledem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka