papoušek a těhotenství

03.01.2009

Ahojky babušky, tak mám jeden takový dotázek, máme doma papouška a jsem asi v 5tt, nevím jestli mám mít z toho nějaké obavy, tak se chci zeptat jestli jste svého mazlíčka nechaly nějak vyšetřit nebo jste počkaly až vám udělají krevní odběry? Děkuji za vaše názory a zkušenosti.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc vám děkuji, za vaše zkušešenosti, zaúkolovala jsem manžela ať se na to poptá na i veterině, tak uvidímě, zatím se mějte krásně, papá

ahoj, mám doma kočky a měla jsem kanára. ke kanárkovi jsem neměla takový vztah, takže toho jsem dala pryč - jednak kvůli neustálému nepořádku co dělal, ale hlavně páč byl uřvanej, a představa, že mi vzbudí čerstvě uspané mimi... bez komentáře :)
kočky jsem si nechala - jsou očkované, a pravidelně odčervované. abych z nich chytla toxoplasmosu, musela bych jíst hovínka starší 24 hodin... stačí zachovávat hygienu, a nemám strach.
toxo spíš chytíš, když si dáš tatarák, nebo ochutnáš sekanou či játrové knedlíčky jestli jsou dost kořeněné (tzn. syrové), nebo třeba z neomyté zeleniny ze zahrádky (tam by to čestvé kočičí hovínko v hlíně mohlo být)

Ahoj.Tak my jsme měli andulku a dala jsem ji nakonec přítelově sestře raději.Bylo mi to líto ale tedka si ta sestra koupila ještě jednu andulku a Pepík je v sedmém nebi :///: Tak pa... :a:

Ahojky Evy. Já mám doma psa, morče a rybičky. Psa pravidelně odčervujeme a morče bylo na vyšetření toxoplazmozy a na injekci proti červíkům a parazitům v kůži, když jsem byla v 10tt. Ještě půjde jednou na injekci až budu ve 37tt. Jak je to s papouškem to netuším. Já jsem měla obavy z té toxoplazmozy (vyskytuje se krom koček i u králíků, někdy i u morčat), a pan doktor z veteriny nám ještě doporučil i tu injekci. Se psem je to snadnější - papá prášky. Morče bydlí v obyváku, takže k mimi nebude tak blízko. Nikdy bych se těch našich mazlíčků nemohla zbavit, to by muselo být opravdu mooooc vážné, abych to udělala. S papouškem to tak snadné asi nebude. :? Zkus se zeptat dr. při odběrech a nebo taky na veterině. Držíme palečky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky