Těhu břušík nebo netěhu špek v 15+0 ? :-)

03.01.2009

Ahoj holčinky a deníčku!!

Rozhodla jsem se vyfotit vám můj břuch - co myslíte, je to už těhu břušík nebo jen netěhu špek ??? :00:
Jinak nahoře jsou 3kg :///:
Přijde mi, že tam mimi už musí být, přeci nemám ty 3kg jen na břiše (když přes prsa mám o 4cm víc) :s:

Taky jsem se chtěla poradit, jestli je normální, když mě občas píchne v podbřišku jako špendlíkem - skoro to není cítit, ale nevím, co to je, nic takového jsem zatím necítila. Svěřila jsem se manželovi a ten mi řekl, že to určitě ne jeho špermie, ale moje vajíčko šlo do oplodnění vyzbrojené právně tím špedlíkem a teď mě tam jím mimi dloube - no co mu na to mám říct :s:
Radši bych tedy radu od vás....Díky!!!

Evíčku super bříško :) Jako každé, které jsem už tady pochválila :) Ach jo :dog: fakt mám z Vás radost, je to fajn, být v kontaktu s Váma, snažilkama, těhulkama a maminama. :k:

In reply to by Andělína

Díky moc!!! :)
Já jsem taky ráda, že od vás maminek a těhulek můžu čerpat zkušenosti!!! Je to opravdu fajn!!!
Však taky za krátko budeš tahat další břichajzno!!! :one:

Ahoj Evi,
to je naprosto regulérní krásné těhotenské bříško! :one: S tím pícháním si nedělej starosti, asi všechna naše miminka jsou vyzbrojená špendlíky, to moje mi teda spíš přijde vyzbrojené pletací jehlicí.... :00: Taky dloube, někdy míň někdy víc.

to je určitě těhu břicho :-) já sem si o pár blogů výše vložila svůj aktuální pupek (o den méně než ty) - taky to není žádná sláva ale něco se tam snad už boulí :-)

Tak to je teda už pěkné bříško taky se mi zdálo že je to špek,ale ted už jsem17+3tta zdá se mi že už to teda není špek.Moooooooo hezký domeček :cc): A to píchání mám taky takže si nedělej hlavu je nás víc tak to je asi ůplně normální.Tak at se vám daří a přeji bezstarostné těhu.

In reply to by Mája 2

Doufám, že za ty dva týdny se zaoblí a nebude vidět, že jsou bříška vlastně dvě :s:
Tobě také přeji ať si můžeš těhu užívat plnými doušky a nemáš žádné starosti!!!

ahojky. už to začíná být vidět. :cc): ty se máš. já jsem 15+6 a mám pořád bříško propadlý :\\: nevim, kde to miminko vůbec mám

In reply to by Magdík.H

Když jsi tolik zhubla, tak se nediv!!! Máš ho tam, je zdravé, tak si nedělej starosti!!! Ty naše větší břucha asi víc ukládají tuku - vždy se tuk v těhu ukládá hlavně tam. Ty ho spotřebuješ pro mimi, tak na nějaké ukládání nezbývá! až ti bude dobře, doženeš to! Už je to alespoň o 50% lepší?

In reply to by PEvík

Snad je v pořádku. V pondělí jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak bude mimi vypadat na utz. Je to o něco lepší, ale o Vánocích mi bylo 4-5 dní blbě, celý jsem je prozvracela, vypadalo to zas na nemocnici, ale pak se mi to uklidnilo a teď nezvracím. Dobře mi není, ale snažím se jíst, abych zas něco nabrala. Si to užívám. Fuj. Asi mi to jen tak nepřejde. A jak jste si užili Vánoce s bříškem? :cc):

vůbec na tobě ta tři kila nejdou poznat. A k tomu píchání: je to naprosto normální, je to z toho, jak se děloha s rostoucím miminkem roztahuje a zvětšuje. Taky jsem to měla a musím říct, že břicho bolí postupně víc a víc. Tak jenom, aby ses neděsila. Prostě na začátku těhotenství má ženská dělohu velikosti malého citronu a postupně roste tak, že je z ní veliký meloun :-), tak se to asi nějak projevit musí.
Tak ti přeju pěkné kulatění a bezproblémové těhotenství.

In reply to by Madla

Díky moc za pochvalu, ale štíhlá nejsem :-( Měřím 157cm, vážím 60kg....Ale v těhu se to nepočítá, tak už si s tím hlavu nedělám :-)
jo jo, až tam budu nosit meloun, to bude teprve pěkného píchání a šťouchání - ale moc se těším!!! Budu s tím počítám, že to píchání bude maximálně horší :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, takový břucho jsem měla, když jsem vážila asi o 11 kg víc než před těhu, než jsem před půl rokem zhubla. Když jsou nahoře teď tři kila, tak to bude asi opravdu trochu i těhu,ale já ten špíček pořád vidím. :00:
Jsem ráda, že je nás víc, co máme to píchání, ne že bych to někomu přála, ale hned jsem klidnější!!!
Taky přeji ať máš vše v pohodě a s úsměvem na rtech a s pocitem štěstí v srdíčku!!! :a:

ahoj, to máš určitě těhu bříško, já ho mám taky takové :-) a s tím píchnutím to mám občas taky,.Píchne to a nic, takže asi si z toho nebudem dělat hlavu. Pěkný den.

Ahojky já myslím že to už bude těhu břušík :\x: :cc): :\x: :cc): :\x: No a s tim špendlíkem neporadim,třeba má manžel pravdu :!k:

In reply to by Kvetuska

Doufám, že neměl....už kolikrát neví, co by řekl na mé obavy, když mě někdy chytnou - tak říkal, že když řekne kravinu, je to lepší, než kdyby mě uklidňoval :-)
Jinak se těším, až bude za pár týdnů opravdu těhu, pořád si nejsem moc jistá, ale hlavně, že mimi je v poho!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka