Kde KDE

03.01.2009

Ahoj holky kde je to lepší nevím kde rodit Jihlava nebo Třebíč???????

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Aajka007

Ahoj, můžu se zeptat, jestli v Brodě půjčují košile pro maminy a věci na miminko(při pobytu)? Někdy tu i čtu, že si holky do porodnic(ted nevim kde) berou i věci na miminko, který má při pobytu. Chápeš, jak to myslim... :s:

In reply to by Zuzulinda

Ahojky, promiń, že odpovídám, tak pozdě. Košile ti půjčí, takže jsem rodila v erární a měla jsem je dokud jsem hodně krvácela, takže 3 den, už jsem si pak vlezla do své košile :one: Věci na miminko tam mají taky, ale jsou fakt v žalostném stavu. Říkala jsem si, že při dalším porod bych si vzala pár oblečků sebou, ale na druhou stranu, toho prcka jsem v porodnici převlékala třeba 3x denně, tak nevím :s:

In reply to by Aajka007

Ahoj, díky za informace. :) Tu košili si asi vezmu, ale budu právě radši, když mi aspoň ze začátku půjčí, když bych hodně krvácela a pak si vezmu svou. No, snad už na tom budou lépe s oblečením pro miminka. No, kdyby něco, tatínek přiveze. :one: Měj se hezky.... :a:

In reply to by bandurek

Jihlavu si taky spousta lidí chválí, asi záleží na tom, jaký tam bude zrovna personál... Ono se totiž může klidně stát, že bude kalamita nebo něco, já si budu muset zavolat záchranku a taky skončim v JI. :s: No, snad nee.. :n: Prostš chci do HB :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka