Epidural

03.01.2009

Maminy co rikate na epidural??? nechate si ho pichnout nebo ne??? ja asi jak budu snaset tu bolest jestli to nebude tak tragicky tak se na to vyprdnu... :cc):

Ja do toho jdu, spousta mych kamaradek machrovalo a pak kdyz ho chtely, tak uz bylo pozde. A jelikoz nejsem zadna hrdinka, tak ho chci. Samozrejme se o to dost zajimam a ptam se na vsech frontach a zatim me nic neodradilo. Komplikace se muzou objevit i u porodu bez epiduralu, riziko neni o nic vetsi, jde o tu bolest. naopak, kdyz pak potrebujou rychle operativne zasahnout, je ten epidural mnohem setrnejsi pro mimco nez celkova anestezie. No a naposled jsem se ptala pri prihlaseni v porodnici na nazor doktorky a rikala, ze je jednoznacne pro...z mnoha a mnoha duvodu. A pak jsem se ptala segry, co zije v USA a rikala, ze tam se tam bez nej uz vubec nerodi, ael to jen tak na okraj.
Je to ale na kazde z nas a musim rict, ze fakt obdivuju vas, ktere do toho jdete bez epiduralu, ja jsem desnej srab :-)

a stejně jsem měla bolesti jako :pig: , bez toho bych to snad nedala a to mi dávali ještě Dolzin a o ten jsem si ani neříkala :) asi když mě viděli :)

In reply to by janiczka81

kámoška co rodila v Krči říkala, že taky nic necítila, jen takové tlaky a druhá zas co u Apolináře, že taky cítila furt velké bolesti. Já teda měla bolesti jako blázen i s epiduralem, ale to mi říkali předem, že to bude stejně bolet..........tak nevím, asi snad že to bylo zadarmo :) radši bych si připlatila :)

ja dekuju epiduralu......
diky nemu jsem porodila celkem brzo a bolesti nebyly hrozny.......Nejvic zalezi na anesteziologovi musi byt dobrej.

ahojky, ja omdlivala v bolestech a tak mi ho sami navrhli ale pichli mi ho spatne v motole bohuzel a ja pak lezela nekolik dni na neurologii na kapackach ..unikal mi mozkomisni mok a mela jsem ukrutny bolesti hlavy byla to ukrutna bolest myslela jsem ze je to muj konec..Pak jsem zjistila ze se to stava casto..Jinak ale reknu po tom epi jsem nic necitila uz ...ale ty bolesti pak??takze ja epidural uz nikdy!!!!

Já ho poprvé neměla a ani jsem ho nestihla.
Já mám termím 8.1 a stále se rozhoduji jestli jo či ne.
Ale bez něho se to dá taky vydržet. Dřív to přece nebylo a rodilo se dál.
Já se toho osobně bojim.
Já nevím. Když půjdu na císařák,tak mě stejně nemine.
Nemám s tím zkušenosti.
Snad ti někdo napíše,kdo s tím má zkušenost.
Držím palce Papa

Já jsem pořád nevěděla, a když už jsem měla nějakou dobu bolesti po jedný minutě, tak jsem si o něj řekla, jenže už bylo pozdě a už mi ho nemohli píchnout, místo toho mi píchli vodu. Takže jestliže budu ještě někdy rodit, tak si o něj řeknu hned od začátku, protože už bych nedala sedm hodin bolesti po minutě. Já jsem tedy pro, když to jde, tak proč si neulevit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky