Velký UTZ

02.01.2009

Ahoj maminy, tak jsme byli v úterý na velkým UTZ a řeknu vám, že jsem se teda docela strachovala, nevím proč, ale byla jsem fakt pěkně nervózní až do té doby, kdy řekl pan Dr. Vlašín, že je mimi úplně v pořádku :) Měla jsem obrovskou radost, dal nám poslechnout i srdíčko a to mně málem vyhrkly slzy, přítel mě držel za ruku, bylo to nádherný, prostě něco úžasnýho :one:
Akorát nevíme, jestli čekáme chlapečka nebo holčičku, protože jsme si řekli, že se necháme překvapit, ale jak jsme seděli v té čekárně, tak jsem se ptala přítele jestli to fakt nechce vědět, že by to Dr. řekl třeba jen mu, ale on že ne, tak jsem doufala, že nám to třeba řekne aniž by se ptal jestli to chceme vědět nebo ne, ale hned jak jsme vešli do ordinace, tak mi řekl přítel ať mu to řeknu hned, že to nechceme vědět.. takže smůla, ani se neprořekl :n:
Tak jsem zvědavá na to překvápko v porodnici ;)
Holky mějte se všechny fajn a všem vám přeji do nového roku jen to nejlepší a hlavně ať jsou miminka zdravoučký :/;x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, me ceka ted ultrazvuk pristi tyden ve stredu, budu ve 21 tt, takze to znamena, ze jdu take na ten velky?
Nevim co to znamena, velky ultrazvuk ;)
Papa, Klara

In reply to by madamecrazy

Ahojky Kláruš, myslím, že tě čeká ten velký ultrazvuk, tzn. že ti Dr. ukáže páteř, nosní kůstku, horní ret, mozek a všechny orgány, prostě úplně všechno, zkoumá jestli je všechno v pořádku a dá ti i poslechnout srdíčko :h: je to nádhera :) A trvá to asi tak 15min.

Tak to gratuluju,že je všechno v pořádku. My jdeme na velký UTZ v úterý. Strašně se těším, ráda bych totiž s přítelem věděla co to bude. Ptala jsem se doktora už v 18.tt, ale miminko nám nechtělo nic ukázat. Teď jsem ve 23.tt...

In reply to by venda7

Děkuji a tobě přeji ať je taky vše v pohodě, ale neměj strach, určitě bude ;) Já jsem se snažila dívat jestli právě něco uvidím nebo ne, ale ani jsem nepoznala jak to mimi leží, ten Dr. to ale popisuje hezky a celý UTZ trvá tak 15 - 20 min, takže určitě nebude mimi jen v jedné poloze, no uvidíš, snad budeš mít štěstí.. A co by sis přála?

In reply to by Martty

Chtěla bych asi chlapečka. Přítel je zapálený do fotbalu a už si představuje jak naše miminko bude po něm. Že první dárek který mu hned po porodu koupí budou kopačky a malý kopačák. Mě je to docela jedno, hlavně ať je zdravé. A co ty?

In reply to by venda7

No já jsem na tom stejně jak ty, taky spíš chlapečka :) Přítel by spíš holčičku, protože on už svýho kluka má (s bejvalkou), ale hlavně aby to bylo zdravý, to je teď to nejdůležitější. Tak pak mi to musíš napsat v úterý jak jsi dopadla, ju? A kam jdeš na ten UTZ? Držím palečky :c:

In reply to by venda7

Já jen jestli nechodíš třeba do Brna jak já.. Takže nová porodnice, to tam bude určitě pěkný všechno a nový ;)
Tak ať vše dobře dopadne a ať je to ten vysněný chlapeček, držím palečky :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka