BOHUMIN

Anonym (neověřeno)
02.12.2007

HOLKY JSTE TADY NEKDO S BOHUMINA. PROZILA JSEM CELE MOJE SKOLNI LETA
JINAC DOUFAM JITKO ZE ZITRA TI BUDE LEPE DEJ VEDET ZATIM DOBROU NOC

já jsem z Bohumína-teda z Vrbice. ale už žiju v Brně!!!:-)) ale mám ve vrbici rodi¨če a ségru, tak tam jezdím...takse když tak ozvi, jestli se nebudem znát my dvě, tak nějaké známe určitě společné mít budem...:-))

In reply to by KATKA1 (neověřeno)

na štěrkovně to bývalo fajn, ale teď už díky dálnice to nebude takové jako bývalo, i když se tam lidi jezdí koupat pořád.. a koho znáš z vrbice? JOjo, už se mi to blíží, cekem bych ale ráda vydržela do Vánoc, máme jet k našim a klidně bych i rodila ve Vítkovicích, i manžel by byl raději kdybych rodila tam.. a pak tam strávila ten první měsíc.. protože mu asinedají dovolenou, tak abych nebyla sama...

In reply to by KATKA1 (neověřeno)

Ty nejsi teda z Bohumína? Četla jsem Tvé probémy s manželem, tak asi chceš tak nějak zůstat v utajení, což chápu, každopádně máš mou podporu!! Přemýšlela jsem nad tím a možná je to jen tím, že má z toho strach.. Strach, že příjde o svobodu, že se bojí, že se nebude umět o Vás postarat atd.. To mě dělal manžel zas to, že když jsem otěhotněla, tak furt říkal, že jsem to chtěla hlavně já, že on ne. a snažil se dávat ruce pryč, ale taky si myslím, že mu došlo, jaká zodpovědnost na něm bude.. Teď už se samozřejmě snaží, ale občas, když se mu v něčem nedaří, tak si tuhle výčitku opět vytáhne, že já jsem to tak chtěla.. on ne.. děláme totiž ještě dálkově výšku a trošku je toho na něj fakt moc..ale to je vždy, když je zkouškový...:-)) Tak se drž a zpracovávej dál manžílka!! A věř,že kdybys náhodou otěhotněla a slyšela, že jsi to chtěla jen ty, on ne, tak v tom nejsi takhle sama.. Ale až se malá narodí, tak každý otec zpychne a bude se nosit jako páv, že má dítě atd.. Já tomu protě věřím.. :-)))

In reply to by KATKA1 (neověřeno)

Já chodila na základu do Pudlova. Ve Vrbici není škola.. Pak jsem chodila na gympl, ale z toho jsem ve druháku odešla na hotelovku do Havířova.

Kači, fakt si myslíš, že kdyby byl mrnousek na světě, že by takhle mluvil, že jsi ho chtěla jen ty? Já si myslím, že by zjihnul jako každý chlap. ještě když by viděla a každý mu říkal, že je podobný/ná na něho..

ALe zas se o mimi pokoušet bez jeho vědomí, jako že by nevěděl, že nejsi chráněná, to by taky asi nebylo ono.. mohl by to brát jako podraz.. Tady každá rada těžká.. ach jo, tak bych Ti to přála..ZKoušela jsi si s ním sednout a normálně promluvit o tom, že Ti uz hodiny tikají a že už nejsi nejmladší a žemáš strach, aby za pár let nebylo pozdě?! Nemyslím to ted jako doopravdy na tebe, ale jako jestli jsi s ním takhle zkoušela psycchicky na něj zatlačit..:-))

Uvažuju, koho bychom mohli znát společně, ale ted mě nidko nenapadá..?:-)

In reply to by KATKA1 (neověřeno)

to kači nebude tak horké, abys musela přemýšlet nad novým životem.. Možná bys mhla nadhodit, že by sis pod stromeček přála jen jedno.. mimi.. ALe jinak chápu, že se Ti nad tím vůbec nechce přeýšlet a dohadovat..

Nevím, třeba se známe osobně. Mám segru Ladu, za svobodna jsem Klimšova. Kde bydlíš přesně v tom Bohumíně, třeba podle místa bydliště bychom na někoho přišli nebo kde pracuješ? Katka Seberka, Jiřík Trucla? Nikoho neznáš?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka