stále nic

03.01.2009

Ahoj holčiny. Tak pořád nejsem těhu. Je fakt že jsem to v poslední době úplně vypustila z hlavy. Já si říkám, že jestli to má přijít tak to přijde bud ted nebo později. Po těch minulých falešných testech už se mi nechcou ani dělat. Člověk pak neví co je pravda. raději si počkám a půjdu k doktorovi. jenže to asi říkám ted. Až příjde první vynechání menstruace tak poletím do lékárny a zase si ho koupím. A co vy ostatní snažilky jak to u vás vypadá? :cc):

znám to moc dobře,zkoušení testíku a zklamání a tak jsem si řekla,že dokud nebudu mít zpoždění min.4dny test dělat nebudu a dokonce mě bolelo břicho viděla jsem to tento měsíc černě..a co myslíš..mimi se zadařilo ani jsem tomu nemohla uvěřit.Neboj i u tebe se mimi usadí v bříšku až to budeš nejmín čekat.Přeji ti aby to bylo moc brzy.... :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak v tom ti rozumím, protože mě to taky mrzí že malá nemá sourozence se kterým by si hrála a rozuměla si. Už s tím asi nic neuděláme. Jenže mi za to nemůžeme, může za to ta příroda?! Každý mi říká at na to nemyslí, ale to zas tak úplně nejde. když vydím nějakou kamarádku s mimčem tak se na ni vrhnu. Tedy spíš na to mimčo. Kdyby tak šlo postavit se před ten babybox a čekat až tam někdo to mimčo donese a vzít si ho. Jenže to nejde. :r: Tak nám tedy nezbívá nic jiného než čekat a čekat. Držím ti palečky at ti to vyjde. At už konečně můžeme napsat že jsme těhulky.

Já zatím netestovala, ms přišla vždy na den presně, ale myslím, že až se jednou, byť o den opozdí, tak to taky nevydžím. Hanča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky