Pohyby

03.01.2009

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je možný to co se stalo. No moje pohyby miminka nějak moc neregistruju. Asi je mám ale vždycky si říkám že jsou to nejspíš střeva nebo něco jiného. Jenže včera sem řekla přítelovi, aby si poslechl bříško a on tvrdí, že slyší pořád nějaký bublání. Pak mi trošku víc přimáčkl ucho na bříško a najednou sem i já cítila malinký kopanec. Nejdřív si myslel jestli sem si neudělala z něho srandu, ale pak jsme uznali, že bych to nemohla být já, jen na jednom místečku. Myslíte že je to možné? Už aby takhle kopal? Za čtrnáct dní jdeme na genetický ultrazvuk, tak se snad i dozvíme co máme v bříšku. :\r/

Já jsem teď 20tt a mimi jsem poprvé cítila v 18tt, a od 19tt už to bylo tak silné, že jsem neměla pochyb.
Dnes poprvé jsem si lehla a koukala na bříško a viděla jsem dva kopance, kdy se mi bříško v tom místě úplně vyboulilo, takže už i ve 2Ott je možné vidět "bouličky" na břichu :tanec:
Jinak mě malá kope nejvíce když sedím a když ležím, "nejhorší" je to vždy když jdeme třeba někam do restaurace na jídlo, ve chvíli, kdy si sednu začne pěknej tanec a skoro se ani nenajím :oci:

Ahojík, určo je to možné. Já jsem dnes 19+4 a od čtvrtka mě miminko začalo kopat. Pokopal už i tety a přítele. A to bublání taky přítel slyší, když položí ucho na bříško. Ale mě kope jen když ležím, při sedu sem to ještě nezaregistrovala.

Jo, to bylo určitě mimčo. Já začínám 18 tt a prdoška cítím už skoro týden. Je to takový lechtání a někdy i malý šťouchání. :///:

Určitě to možné je uvidíš až ještě párkrát kopne že už si budeš jistá že to kopaneček byl :a: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky