Vysazení Magnézka

03.01.2009

Ahojky, vím, že zato otázka už tu jednou byla, ale jaké máte zkušenosti s vysazováním Magnézia??? Beru 6 tbl denně a ve 38. týdnu přestanu, proto by mě zajímalo, zda má některá z vás zkušenosti z rychlostí porodu. Díky a přeji krásný den.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já brala Magnosolv jeden sáček denně a vysadila jsem ho ve 36.tt. Dr. říkala, že už je na čase ho vysadit, abych pak nepřenášela...asi věděla, co říká, holka bláznivá, přenášim třetí den.

In reply to by salominka

Jojo, vidíš, je to přesně tak. Já si ho vysadila sama, protože jsem se zapoměla zeptat. když jsem šla na kontrolu 36+3 tak jsem se zeptala a on mi řekl do konce týdne ho ještě berte, takže do ukončeného 37. A já ho už týden nebrala a vidíš, první termín mám v úterý a rozhodně to na porod nevypadá. Budu tu asi jako ty.

já ho brala od začátku těhu. Pak mi v rizikovce sebrali tablety a dali mi ten sáček 2x denně. Vysadila jsem ho v 36tt a rodila jsem 38tt, ale rychlovka císařem.

Ahoj,
já brala magnézko od 20tt, ale pořád mi tvrdlo břicho.. pak mi jedna starád dobrá porodní asistentka poradila, ať ho vysadím..tak jsem ho úplně vysadila, asi tak v 32tt? a myslím, že se to daleko zlepšilo.. hlavně je to ryziko, že se ti pak děloha přestane sama cvičit a budeš mít slabé kotrakce.. v tvém týdnu bych to už dávno vysadila.. jinak doktoři doporučují 36tt..

Ahoj, já brala magnosolv ale prý jeden sáček je jak 6 tablet. Brala jsem ho dvakrát denně od 19. týdne. Vysadila jsem si ho sama v 35+3 týdnu. Dnes končím 39 týden a rozhodně to teda na porod nevypadá. Od té doby co jsem ho vysadila mi ani břicho netvrdne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka