ledňáčci

03.01.2009

Ahoj holky, v úterý mám termín (ve středu hned druhý) a prcík se pořád schovává. Večer jsme si proto dali sexík, že by ho to mohlo popohnat.. Doost mě potom začalo bolet břicho, takové ty menstruační bolesti, ale mnohem mnohem silnější, než jsem teď byla zvyklá a i trochu tlak v kříž.oblasti, to vydrželo tak tři hod v kuse, ale nic jiného..takže jsem se akorát trápila:( Našla jsem pak i na toaletě při utírání trochu narůžovělého hlenu, takže předpokládám, že to byl kus zátky, toť jediný výsledek sexování. PRávě jsem se vrátila z procházky, taky nic.. ach jo.. Jaké množství té zátky vůbec má být? A jak jste na tom Vy? Čím to popoháníte?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Hele, vůbec se tu neoháněj nějakejma bolestma a zátkou. :n: ;) Já už přenáším 4 den a po sexu mi nebylo lautr nic. Ani bolest, ani zátka. Takže mě moc neštvi, jo?!? }:) :P Já jsem sex už vzdala, páč Honzovi se do toho moc nechce, což chápu, při pohledu na sebe a nechci mu ho znechutit. :00: Takže nás čeká další KO v úterý a snad tam už do prcka začnou trošku dloubat, bo já nevim a budem tu fakt do jara. :( :r: :§)

In reply to by Majkýsková

No jo, to ale nic neznamená.. dneska se třeba cítím docelo fajn. Procházka taky super, jindy neujdu ani 100m.. takže buď v klidu. Já jdu na KO v pondělí, se těsně mineme.. a kam chodíš, já do dvojky.. Tak uvidíme. jo a símtě, pošli mi znova tvoje tel číslo, jsem se koukala, že jsem to nějak promázla.. díky.

In reply to by Majkýsková

No jasně, že napíšu.. (zatím jsi mi ho ale neposlala, i když mi napadá, že ho mám určo tady někde v soukromých zprávách, tak se mrknu. ) Taky si na dvojce potkala toho fešnýho mladýho doktora? akorát jak se ve mě šťoural, tak jsem pokaždé špinila. Tak uvidíme, jestli tam v po zase bude:))))

In reply to by Lucienne

Ježiš, no vidíš. Já co si nenapíšu, tak neudělám. Hned jdu na to. Jinak jednoho mladýho jsem tam potkala, tak jestli myslíš toho stejnýho, tak toho znám ze základky. Ale on si mě nepamatuje, tak jsem se nehlásila. Od něj jsem taky špinila, ale minule tam byla doktorka a po tý její prohlídce jsem i krvácela. Takže si nevybereš.

me hlenova zatka odchazela od 34tt az do porodu jsem ji utirala po každé toaletě, kolik ji má být to doopravdy nevím, a myslím, že nezabere nic, já měla jeden planý výjezd, pak celý týden v poho a pak jedno ráno jsem začala špinit jela do porodnice (bolesti žádné) a v ten den se moje beruška narodila, bolesti mi začaly až prdla plodovka

Ahoj Luci, já mám v úterý první termín, v neděli druhý. Sexujeme od vánoc a jediný výsled je, že u toho funím. Nic. Ani zátka, ani bolesti, prostě nic. A jelikož jsem nachcípaná, tak jsem dnes v noci na to vyprdla, že to nemá cenu. No a stejně se nevyspala. Vypadá to, že budu stejně přenášet.

In reply to by Romanca

my jsme sexovali i den předtím, ale z toho nic a tentokrát jenom ty bolesti v podbříšku a do zad, tak jsem si při té bolesti říkala, kéž by.. pak ještě ten hlen, už jsem se skoro začínala radovat a nic.. ach jo. je to dlouhý a teď by se to tak hodilo:) Navíc 3.1. se mi jako datum moooc líbí:) Jinak ten můj říkal, že jemu se na svět taky nechtělo, tak jestli bude po taťkovi..:(

In reply to by Romanca

my jsme sexovali i den předtím, ale z toho nic a tentokrát jenom ty bolesti v podbříšku a do zad, tak jsem si při té bolesti říkala, kéž by.. pak ještě ten hlen, už jsem se skoro začínala radovat a nic.. ach jo. je to dlouhý a teď by se to tak hodilo:) Navíc 3.1. se mi jako datum moooc líbí:)

In reply to by Lucienne

Sama nebo jako laicky bych to nezkoušela. Raději doktor ať to provede. Jenže ten toudělá, jen pokud to uzná za vhodné.
Nevím jak tomu pomoct, prostě budeme muset počkat, třeba není ten správný čas. Taky si říkám, že než mít třeba pak nedorostlou stříšku nebo něco, to a´t je radši ještě týden nebo dva v pupíku, tak je mimču dobře.

In reply to by Romanca

jakou stříšku? :)
Určitě se o nic pokoušet laicky nebudeme.. to si jen tak říkám, už je to otrava a už se moc těšíme. navíc bylo tolika volna, aby se nám ten můj mohl věnovat a teď ho čeká tolika práce.. to je prostě paradox. Ale já vím, zůstat tam nemůže, a už máme tak maximálně 14 dní.. (ale snad to příjde dřív). Držeme si palce. Jdu vysát, třeba to pomůže:)

In reply to by Lucienne

myslím stříšku kyčelního kloubu. Jak říká Žanet, pokud není přichystáno, tak tomu těžko pomůžeme. S tím chlapem to mám přesně tak. do neděla má volno, tak byla jistota, že bude se mnou, že mi pak pomůže, že bude u porodu. Od pondělí mu začíná záhul v práci, tak se trochu bojím, aby byl vůbec u porodu, natož tak mi s něčím pomáhal. K tomu všemu má mamka od 2.1. do 11.1. dovolenou, tak mi mohla pomáhat. Vidím, že to asi nestihneme.

In reply to by Romanca

tak vysávání taky nic, akorát mi z toho bolí záda:) No, a partnerovi začínají v týdnu nové zakázky, k porodu ho pustí určitě, to vím, ale pak jsem chtěla, aby s námi pobyl pár dní doma, až dorazíme a to nevím, jestli půjde.. takže časově to moc nevychází. Zase ale čekám v pondělí nový foťák na prcka..

ahoj, tak to jsi taky mela poslicky? Takze sis tu dnesni noc taky uzila jako ja :) no snad uz se nam to blizi, ty uz mas narok, ja ho mam az za 14 dni.
Chci jit taky dnes na prochazku, jestli to nejak popozenu. Se zatkou neporadim, me nic jeste neodeslo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka