Vyšetření, bojim bojim

03.01.2009

Ahojky holky. V pondělí mám jít na to genetické vyšetření, jak se chodí v 16tt. Docela se bojím, že to vyjde špatně. A co přesně se tam bude dít? Jdu do Krče, byl jste tam někdo? A chodí manžílci s vámi? Uvidí něco, nebo jenom doprovází? Díky moc za vaše zkušenosti :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

díky holky. tak konečně vím, do čeho jdu. Ale nervozní jsem pořád. Tak mi držte pěstičky, ať jsme v pohodě

jojo,krevní testíky nic nejsou. Já jsem měla taky strašnej strach z výsledků,ale měla jsem je negativní,i když já jsem se bála každýho utz a vyšetření a doted mám ještě pořád strach,i když mě čeká už jen jeden utz za 12 dnů,tak doufám,že malá bude ok. Ale krev ti vezmou normálně,jen trošku víc a až kdyby to bylo špatný,tak tě pošlou na plodovku,ale snaž se myslet na to,že to dobře dopadne a že mimouš bude ok. Pak je důležitej utz v 20tt,kvůli tomu,že kontrolují srdíčko a všechny orgány,ale pak už je to docela v poho.

ahojky toho se vubec neboj neni to nic bolestiveho......jdes tam lehnes si stejne jako kdyz jdes na UTZ,vyhrnes si tricko,sundas kalhoty.....doktor prvne udela UTZ aby videl kde mimco je a ppak ti do briska pichne dlouhou jehlu(vubec to neboli)nabere trochu plodove vody a to je vsechno....jo a je dulezite abys potom chvili sedela a vem si s sebou doprovod kdyby se ti udelalo nahodou spatne.....ja jsem si sebou brala matku protoze chlap byl v praci :°: a neboj dopadne to dobrezkus na to nemyslet a vse bude ok :one: ,ja kydz jsem cekala 14dnu na ty vysledky tak jsem byla psychicky v haji,kazdy den jsem se modlila aby to dopadlo dobre,ze kdyz to dopadne spatne ze umru atd.....a kdyz mi pak rekli ze vysledky jsou negativni tak jsem byla tak jsem byla nejstestnejsim clovekem na svete :\x: :\x: jo a tehdy take rekli ze cekam holcicku to byla dalsi dobra zprava z kterou jsem mela obrovskou radost :girl: :girl: drzim ti palecky at to dopadne dobre jako to dopadlo u me :a: :a:

In reply to by anička 87

Ahojky, mě od nás z Kadaně poslala doktorka na plodovku do Prahy na Genetickou kliniku Sv. Klimenta, jdu příští týden :o/ Tak doufám, že bude vše dobré... No chtěla jsem se zeptat doktorka říkala, že mi tam udělají víc vyšetření ne jen plodovku, že u všech může být i přítel (doprovod)... Nevíš co tedy ještě krom té plodovky dělají?

Děkuji za odpověď a přeju hodně zdraví :o)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě jí taky nebrali protože sem měla dobré výsledky i screening

In reply to by lola11

Já nebudu rodit v Praze, ale v Písku. Za 3 měsíce se tam stěhujem zpátky. Ale byla jsem v Krči na revizi :\\: Sestřičky byli milý, manžel tam se mnou celý den (byla zrovna sobota) Sami mi sestřičky řekly, ať tam zůstane, takže návštěvy se tam asi moc neomezují. Pokoje jsou docela v pohodě. No, klasická nemocnice :dance:

Ahoj tak já sem na tomhle vyšetření byla nejprve u svojí DR- klasické vyšetření a pak mě poslala na krev na Karlák.Tam mi vzali krev a na výsledky sem si volala asi za týden,Mě dopadly dobře takže sem už nikam dál nemusela ale holky píšou že se stává že dopadají falešně pozitivně a tak se pak chcodí na další testíky- plodovka atd.Hlavně klid a držim pěstičky ať ste oba zdraví :\x: :\x: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka