Kojím - mohu

03.01.2009

jíst houby??? Teda ráda bych si uvařila houbovou polévku,kterou mám tak ráda.Nikde jsem se nedočetla,že by to mělo vadit. Čerstvé možná,ale zmražené a dobře uvařené.

Kliknutím vložíte smajlíky:

zkusit to můžeš, uvidíš jak ti z toho bude.. Když měla malá asi měsíc, snědla jsem s chutí také houbovou polévku z mražených hub a skončila v nemocnici.. Nějak to nesedlo, já měla dva dny průjmy, zvracela jsem, teplota mi vyletěla přes 38 st. a malá tři dny měla šílené bolesti bříška a hodně plakala - do té doby to bylo tichoučké miminko! Tři dny po sobě jsem musela na odběry krve kvůli případné otravě, takže se mi polévka prodražila :s: . Jezdila jsem autem, parkovné ve špitále, poplatek za pohotovost + telefon.. Takže houby už jen velmi mírně..tedy aspoň dokud budu kojit, protože to dělá zle maličké.. Pa a ať ti není zle jako mně :)!

hele já jím při kojení skoro všechno-kromě cibule, česneku, květáku, brokolice, zelí a čerstvého chleba, kyselého ovoce-takže vše ostatní jo. měla jsem i houbovou omáčku z hub z mrazáku a v pohodě.

ja jsem nekde cetla, ze se jist nemaji, ale souhlasim s holkama, ze kdyby ses mela ridit vsema radama, tak fakt muzes jiste jen suche brambory pri kojeni. Takze ja bych je vyzkousela. Uvidis, jak na to bude mimi reagovat. Hlavu vzhuru a bojuj s tchyni, bojuj holka, urcite vyhrajes. Hlavne se snaz ji nejak odbyt, nehadej se s ni, to nema cenu, udelej si to pak vsechno po svym.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jíst všechno,ale tchýně přiběhne pokaždé když malá zapláče.A to mám dosti hodné dítě,které zatím spí a popřípadě si brouká- je nám teprve 15 dní. Hlavně padla kritika na mou hlavou řev při koupání. Nikdo chytrý z nebe nespad,ale já si občas připadám jak blb a korunovaný. Pracuji jako laborant v dětské nemocnici a něco člověk za ty roky pochytí,ale vždyt jsem prvorodička a úplně blbá a když mi radí přítel(má dvě dospělé dcery a tvrdí,že vše umí) tak to stojí občas zato a s malou jen chytit má problém a stáhnout košilku pokud se jí povytáhne.Ale jinak děkuji.

In reply to by Viky

Ahoj, tak to jsme na tom s tchýni stejně. Ta přiběhla i o půlnoci když malý zaplakal :O a taky mě vždy vyčítala že jsem ho nechala řvát, prej si užene kýlu a nebo bude koktat. Nenechala si nic říct, ale já ji neposlouchala. Dokonce mi vypsala seznam co bych neměla jíst, nakonec jsem se vyhýbala jen luštěninám, cibuli a zelí, samozřejmě bublinkám a hodně kořeněných jídel. kdybych se řídila seznamem tak umřu hlady :hu: ...jinak hodně pevné nervy :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka