Clostylbegyt

30.12.2008

Ahoj holky, od zítřka začínám brát clostylbegyt (5.-9. den cyklu) a chci se zeptat, kdy bych po dobrání měla jít na UZ? Doktor mi řekl, že až 8. den potom, co ho doberu. Není to pozdě? Děkuju za radu:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj tak jak vypadá tak jsou to zázračné prášky...asi ho zkusím překecat, aby mi je napsal...a hlavně aby mi zjistil, jestli vůbec ovuluji...díky za info... :\x:

Ahoj všem snažilkám.S manželem jsme se o miminko pokoušeli přes 2 roky.Oba jsme lítali po vyšetřeních.Nakonec my můj gynekolog předepsal "clostylbegyt".Na žádný kontrolní ultrazvuk jsem nešla.Hned se nám podařilo k mému údivu otěhotnět,už jsem tomu nevěřila.Teď jsme moc šťastní a těšíme se na našeho chlapečka.Přeji všem moc štěstíčka a zdravíčka,ať se zadaří.Sylvie

Ahoj holky, a ten Clostilbegytem vám napsal normálně váš dr. nebo jste chodili někam do gyn.centra? Já jsem totiž chtěla po dr. aby mi zjistil jestli ovu a on mi řekl, že to zatím nebudeme řešit a duphaston a v březnu mám přijít, že by jsme to řešili dále, ale že nechce fušovat do řemesla těm centrům. Že by mi pomoci mohl, ale že právě jsou ty centra. Tak nevím jak to mám vzít.
díky za rady

In reply to by tuki

ahojky, mě to normálně předepsal můj gyndař, napřed mi dal Duphaston, a druhý měsíc Clostylbegyt a další měsíc jsem otěhotněla, taky u mě neprobíhala ovulace

In reply to by tuki

Ahoj,
mně Clostylbegyt předepsal můj gynekolog v gyncentru, myslím, že je to lepší, když to hlídá on než obvoďák, který těm ženským problémům tak nerozumí.

Já jsem Clostylbegyt brala 3 měsíce, kromě toho jsem brala i progesteron na vyvolání menstruace, protože jsem po vysazení antikoncepce vůbec nedostávala měsíčky (neměla jem dorostlou děložní sliznici) a neprobíhala u mě ovulace. Na kontrole na UZ po dobrání léků po 3 měsících jsem už měla děložní sliznici v pořádku a o měsíc později jsem zjistila, že jsem těhotná. A dnes už máme 8měsíčního syna Honzíka.

In reply to by andulinka

po UZ ti řekne, kdyby si měla mít předběžně ovulaci, a pak ti popřeje hodně štěstí,aby ti to vyšlo,ale já jěště brala i Duphaston, protože jsem nedostávala MS po vysazení antikoncepce. Jakmile jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem to už nebrala, takže u mě to zabralo po měsíci

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka