tak a zase

02.01.2009

:r: to nám ten nový rok krásně začíná včera přez den Matěj moc nespal no říkala jsem si je to trochu změna režimu :? byli jsme u našich na obědě pak u tchýňky jenže večer taky nespal celou noc se budil kolem 4hod ráno už jsem věděla žemá teplotu tak jsme ráno v sedm vstali a změřili se měl 38,4 tak jsem si řekla že nebudu čekat na nic a jeli jsme na ušní v pondělí jsme tam měli jít na poslední kontrolu že už jako budeme zdravý :\x: no a nejsme dnes nám opět píchli pravé ouško dělala mu výplach Matěj brečel strááááááááášně moc to bylo vody co mu uchem proteklo :§) :§) :§) a pak mu ho nakonec píchla tak plakal nanovo. Pak byl odpo lepší jenže v pět už měl opět 38,9 tak dostal nurofen zatím se zdá bez teploty ale špatně spí stále pláče ze spaní pak se i budí jsem úplně hotová nevím jak mu pomoci asi to nejde ale i tak je mi ho moooc líto.

tak jsem se vypsala kdo chtěl přečetl jsi to celé děkuji mu a mě se alespoň ulevilo

jejejeje :r: :r: :r: :r: to je ale brouček, ouško jedno darebatý :\/: přejeme vám už opravdu brzké uzdraveníčko :h: :h:
(sestřenice chodila s malým tenkrát taky plavat, a dostal bolení ouška a pak asi do 2let museli dávat pozor na ucho, aby ho nenamočil, jak se mu tam dostala voda, tak měl opět zánět) a pak se to srovnalo :h:

Sisinko, to je strašný, jste chudáčci..my taky byli nemocní, ale takhle moc naštěstí ne!! Přeju ať je brzy zase usměvavý aby se mohla smát i maminka!! :h: :k: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky