Ach jo holčiny :-(

02.01.2009

Ahoj holčiny,
jsem nešťastná :r: :r: :r: , tak se Vám musím svěřit. Včera nás opustil taťka :r: :r: Odešel za svojí milenkou, kterou prý miluje. Chápete to :? ? Já teda ne. V červenci se nám narodila holčička a on nám udělá tohle. Jsem z toho úplně na dně :r: :r: :r: :r:

Holky děkuju,
taky si říkám boží mlýny melou pomalu, ale melou. Doufám, že na tu čubku taky jednou dojde. Tohle ji v životě neodpustím a manželovi asi taky ne :? . Ať mi čubka zkusí přijed s manželem pro děti. To by si vyslechla. Děvka jedna :spid: . (Holky omlouvám se, že jsem tak sprostá, ale jinak to nejde :///: )

já bych jí s tímhle názorem, že neudělali nic špatného, ze srdce přála, aby jí udělal to samý ... tobě to sice chlapa nevrátí, ale ona by si zasloužila poznat, o čem to je :///:

Je to hajzl a ona kráva, ale já věřím, že na každou svini se někde vaří voda, tak snad jim to jednou někdo spočítá...myslím na tebe i dětičky a drž se! vím, že se nám to radí, ale věř, že jednou bude líp!

moc moc Vám děkuju za podporu :) . Jste zlatíčka :) . Naštěstí mám skvělý rodiče :h: a ségru :h: , kteří mi moc pomáhají se držet. Je to těžký, ale určitě to zvládnu. Musím. Mám krásný zdravý děti a to je nejdůležitější :h: :h: :h: :h:

Kretén :(
Je mi to moc líto,nedovedu si představit jak se cítíš a musíš být strašně moc silná. Držím ti palce. Snad nejsi úplně sama a v tvém trápení ti pomůžou kamarádky a rodiče.

Ježiš, to je hrozný!!!!!!!!!Proč to ty chlapi dělají????
Musí ti být hrozně, ale aspoň máš svojí malou prdelku...

Pellullinka

to je idiot...ale nebuď dlouho smutná, nestojí za to a časem si určitě najdeš k vám hodnýho a fajn chlapa a ještě budeš ráda, že tenhle, co je evidentně blb, je pryč! Drž se!!

nasel si starsi zenskou se ktrou si mohl jen uzvita a me opustil na zacatku tehu,a v zari se narodil malej.neboj cas vsechno urovna,taky jsem z toho byla na dne.at si tahne kdyz si neumi vazit toho co ma doma,ze ma krasnou holcicku.....,co by za to jini dali.

To je mi moc líto! Ti chlapi jsou fakt úplně pitomí! Třeba se mu to rozleží v hlavě a dojde mu, co ve vás má! A nebreč, máš krásnou princeznu, která je víc, než nezodpovědný a nevěrný chlap;-)

:r: :r: :r: tak to je mazec...a je mi to moc líto :O
Třeba pozná časem, že udělal chybu a vrátí se zpátky...teda jestli o to budete ještě vůbec stát...
Jinak držím palečky, ať vše zvládneš i sama a přeji co nejméně ostatních problémů a starostí... :a:

In reply to by -Manosek-

Děkuji,
jsi hodná, ale s chlapama je to těžký. Přijde mi že jdou přez mrtvoly. Moc mě to mrzí hlavně pro naše děti. Opravdu jsem zkoušela všechno. V podstatě jsem ze sebe udělala hadr na podlahu. Ale doufám, že se probere a uvědomí si co udělal a o co přichází. Já se ale bojím že už bude pozdě z mojí strany.
Moc si přeju aby alespoň trochu trpěl jako já.
To víš mladá, bezstarostná holka, která s ním neřeší rodinné problémy, mladý masičko. Je mi i z ní zle. Věděla že čekám miminko a byla schopná tátu tahat od rodiny. Je to kráva, nejlepší je to mě alespoň pobavilo, když mi napsala, že nic špatnýho neudělali. Vtipný co.

In reply to by Zuzana.Picmouse

No to má IQ zmrzlý trávy :///: Je to nějaká pipina, ještě mi napsala, že oba našli někoho koho milují. No to je na pěst.
Ta vůbec nic neví o životě kráva. Ale až si s ní bude manžel brát naše děti na víkendy, tak se z toho s prominutím pose.. Jen ať si to užije coura

In reply to by VeronikaH

jj, máš pravdu...teď je to pro ně fajn, nemají žádné starosti, problémy...ale myslím si, že mu rodina/děti bude časem chybět.
Ale je to fakt hnus...pipenka by si měla představit samu sebe na tvém místě...nevím jak by se jí líbilo, kdyby jí někdo šlapal po rodině...je to ubohé...a manžel by se měl stydět :O

In reply to by -Manosek-

je to 27-letá coura, ta už by měla alespoň trochu znát pojem rodina viď. Ještě bych trošičku chápala kdyby tý holce bylo 20, to jsou ještě úplný blbky. Já osobně kdybych si našla chlapa a on mi řekl, že má rodinu a čeká miminko, tak se z něho pozvracím, co jako po mně chce. No a ten můj v pohodě. On je asi opravdu sebestředný sobec. Tak ať si tu lásku užívá. Doufám, že jednou bude litovat, brečet. Na tu chvíli se těším opravdu

In reply to by VeronikaH

Taky bych chlapovi kterej by semnou chtěl něco mít a věděla bych že má rodinu a ještě k tomu těhotnou manželku tak bych ho poslala do prdele!!!Protože když to udělal tobě tak je veliká pravděpodobnost že to samé udělá jednou jí....Zajímalo by mě jak by se tvářila ona na tvém místě? že nic špatného neudělala? to je vtip ne?
Pellullinka

In reply to by Zuzana.Picmouse

Děkuju, ale jsem fakt na dně. 5 měsíců jsem se ho snažila přesvědčovat, ale k ničemu. Jsem úplně zoufalá, nějak to nezvládám. Nejhorší je, že si tu milenku našel už v době kdy jsem byla těhotná. Musela jsem začít chodit k psycholožce, dvakrát jsem skolabovala, beru prášky na nervy (slabý, musím fungovat mám 3 děti a hlavně mimísko Denisku). Opravdu mi krásně začíná Nový rok :r: :r: :r: :r: :r: :r: :r:

In reply to by VeronikaH

No fakt skoro stejnej pribeh.Ona byla taky tehotna kdyz ji zacal zahybat.Mimochodem s jeji nejlepsi kamaradkou se kterou kamaradila 17 roku.Ale ona potratila.Cekala dvojcatka.Maji spolu skoro 3 letyho chlapecka.Taky chodi k Chocholouskovi.Jsou to pekni zmetci.Co nadelas,clovek musi fungovat dal uz kvuli tem deckam.Je blbost ti vykladat neco jako nebrec a pod.Ale jednou to prejde a bude lip.Ten lonskej rok stal proste za hovno.

In reply to by Zuzana.Picmouse

To stál za úplný hovno. Byl nejhorší co jsem měla. A to jsem byla šťastná, že mám konečně mojí princezničku Denisku. Ale tahle bolest mi to štěstí úplně převálcovala. To mu nemůžu nikdy odpustit. Teď v lednu jdu k právníkovi a začnu to řešit, buď se probere a nebo je to definitivní konec. Jo a v březnu jdu ke kartářce, k Dagmar Kludské, tak jsem zvědavá co mi řekne.

In reply to by VeronikaH

jo chlapi, je to šílené. Mojí sestru přítel opustil také, když byla těhu, vrátil se ke své bejvalce.
Nedovedu si něco takového představit, musí to být strašné, zůstat s dětmi sama.
Ta holka by už ale ve 27 letech měla vědět, co je to pojem rodina ne?

Drž se, zvládneš to, máš skvělý detičky a možná to takhle bude lepší, než kdyby žil po tvém boku a ty by jsi věděla, že chodí za jinou. Přeji Ti mnoho štěstí a ať už uděláš jakékoliv rozhodnutí, tak ať je správné.

Ahojky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky