Fotečky

02.01.2009

Tak bohužel vánoce vánoce odcházejí ale bylo to super opravdu to s dětma začne mít jiný smysl. Malej dostal spoustu dárků (asi byl hrozně hodnej :-)) a taky jeden vyhlídkově, v srpnu se mu narodí bratranec nebo sestřenice. Tak vám sem dám pár foteček všem krásný večer

krásný fotečky, malej vypadá jak andílek!!! :c: no jo, vánoce jsou pryč, tak si holt počkáme na další ;-)

In reply to by Martii

letí to hrozně na nich si člověk nejvíc uvědomí jak stárne :00: ale jo už jsou to velcí kluci nám bude za 3 dny 14 měsíců za chvilku půjde do školky to moje miminko :r: no snad si do té doby pořídíme nové malé ležící hodné miminko :cc):

In reply to by zuzinek..

no já bych taky ráda do adámkových tří let další :-) ale chceme stavět domek, tak nevím.. snad to zvládneme všechno.. sice si teď nedokážu představit ještě jednoho raubíře, ale zase nechci, aby byli prckové věkově daleko od sebe :-)

In reply to by Martii

tak to jsme na tom úplně stejně teď jsem koupili pozemek a chceme stavět takže taky uvidíme jak to všechno bude ale vždycky to nějak dopadne a nějak bylo nějak bude já si to zatím taky neumím představit, ale aby byl Adámek sám taky nechci

In reply to by zuzinek..

my si dali pozemek k vánocům, fakt šílený, vydali jsme se z peněz, užila jsem si s tím nervů, že mě až sanitka odvezla, ale je to ok.. ještě nevíme, za co budeme stavět, ale jak píšeš, nějak bylo, nějak bude :-) a to druhé se snad taky podaří :-) tak jsem o tom přemýšlela a příští vánoce vysadím prášky :-)

In reply to by Martii

tak hlavně že jsi v pořádku jo nervy jsou to hrozný. Já to plánuju někdy po prázdninách chtěla bych mimi někdy na jaře nebo v létě apokud to bude takováý rychlovka jako poprvé tak to bude reálné

In reply to by Martii

no krásně se zubí a je nejhezčí dárek pod stromečkem. jinak my taky jsme v 2+1 v paneláku takže chceme do domečku já jsem vyrostla na vesnici tak si tady nemůžu zvyknout a taky se začínáme tísnit to víš všechny ty odrážedla, tatry, auta, skákací oslíci atd. už to nemáme kam dávat. A už přeju dobrou noc jdu za Adámkem nějak na mě padla únava. tak papa a fajn se mi povídalo :a:

In reply to by zuzinek..

no jo, potřeby a hračky pro adámka jsou všude.. mě se teď vzbudil, tak ho mám na klíně, ale za chvilku zase pofrčí :-) já bydlela v paneláku, teď v bytě ve staré zástavbě, ale domeček je můj sen od malička.. a babi bydlí v domku, tam jsem si to nejspíš zamilovala.. přeju krásnou dobrou noc a adímkovi pusinku :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky