kdy roste bříško?

02.01.2009

Holky chtěla jsem se jen zeptat, kdy Vám začalo růst bříško???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem v 15tt a řekla bych že mám pěkný pupek ale asi je to spíše tím jak se cpu a né dělohou. Mám navrch 3kg

Ahoj, já jsem ve 13tt a už je to na mě hezky vidět. Do žádných kalhot už se nevejdu, tak jsem už musela pořídit s klokankou a jedny jsem si přešila. Mám o 10cm v pase víc než před těhu.
Ale jinak si myslím, že to je u každé jinak, že hodně záleží na postavě, na břišních svalech, atd...
Opatruj se.

no mně začalo růst taky nějak kolem toho 3. měsíce, ale prsa mi rostla hned na začátku, během týdne snad o číslo a hrozně bolela, jinak takový to pravý těhu bříško až tak kolem 16.tt, předtím to bylo spíš takový přejedený bříško. Jsem teď 25.tt a mám přes bříško 92 cm, je to vidět hezky už, ale nijak obrovský taky nemám, ale ta mikina už mi moc nepomáhá, musela bych totiž mít dlouhou, protože všechny mikiny a trika mám k pupíku a bříško dole mi čouhá, těhu kalhoty jsem si koupila tak na třetím měsící, jsou mi v pohodě doteď, jsou takový riflovo-elastický, když je vyperu jsou mi karát, ale druhý den se hned vytáhnou, že mi jsou třeba v zadku trochu volný, myslím, že je budu mít až dokonce v pohodě, jsou s tím pásem látkovým a ten je snad nekonečnej :-)

Ahoj, mně se začalo už jakoby nafukovat někdy kolem 11tt a dost brzy se mi vylouplo. Je to individuální. Na těhu cvičení s námi chodí holčina, co je ve 21tt a nemá vůbec žádné!

In reply to by Danzy

ja si myslim, ze snad vse v poradku..uvidime, co dalsi kontrola..dnes jsem prozila sok..byli jsme s manzou na vylete...takova mensi tura, stezka mela 7km...tak jsem se prosli..ale jak jsem se oblikala..to bylo...kalhoty rozeple na dva knofliky a nejvetsi kamen urazu byl, kdyz jsem se vyfotila a uvidela svuj ksicht..jsem jak kdyby mi nekdo prifouk deset kilo...opuchlina...a co u vas noveho?????

Na mně to bylo vidět už v 8. týdnu. Ale když jsem si vzala "maskovací" = velikou mikinu, tak mi jen lidi říkali, že moc žeru, že jsem tlustá :pig: oproti tomu, co jsem byla dřív - měla jsem 56 kg před těhu.

Okolo 15.tt se mi začala dělat pigmentová těhu čára na bříšku a taky tou dobou začalo růst, na velký utz ve 20.tt jsem už musela jít v těhu kalhotách a bříšenko bylo hezky vidět :) Moc ráda na to vzpomínám... :)

asi do 20. tydne to na me nikdo nepoznal (ale malinke jsem mela, to jo...), potom zacalo trosku vic rust a tak po 24-25 tt se to dosti rozjelo. Roste snad kazdym dnem :00: Jsem ted 28tt a mam regulerni tehotensky :s:

mne se zacalo ukazovat az ve 21.tydnu, ale pak uz rostlo hoooooooooodne rychle :s: Pockej, briska si jeste uzijes :dance:

In reply to by ekaterinka

ty blaho fakt? ja mam pocit, ze kazdej ma bricho...aspon male.. ja jsem jak kdybych si nedosla tri dny na zachod:-))))..cucim tak po netu...a kazdy tam neco ma....tak to jsem rada:-) ale tak me to tak nejak zajima..jak to kdo mel:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky