1. narozeninky

02.01.2009

Zdravím všechny a mám k vám prosbičku......Koncem ledna slavíme 1. narozeninky a chtěla bych uspořádat takovou velkou dětskou oslavu s krepovou výzdopou, papírovýma čepičkama, atd., atd,....Nemáte nějaké fotečky nebo typy pro inspiraci?Vůbec totiž nemám fantazii, tak to bude těžké.....Budu ráda, když mi něco pošlete....Moc děkuji....Můj mailek je iwusch3@seznam.cz....

ten čas tak letí, to je opravdu moc neuvěřitelné!!! a fotečky jsou krásné!!! bohužel fotečky s inspirací nemám..

In reply to by Martii

to jsou fotky od babiček. Tatra je bratránkova, ale buzzle bylo pod stromečkemmm. No měli jsme velký úraz, Na prstík mu spadlo čelní dřevo od šuplíku (nevím, jak to tam bylo přimontované) a celé mu to zmodralo, nateklo, tak jsme šli raději k doktorce a ta nás hned poslala na chirdu...Naštěstí mu nehtík netrhaly, prý odpadne sám....Chudinka malej...Ale byl statečný.....Oni mu tam s tím hýbali a nevím co vše a on se na ně usmíval, dělal jim čertíka, kravičku...no já byla na měkko.......A jak se máte vy?

In reply to by Iwuschka

adámek je taky takový pohodář, člověk by kolikrát za ně plakal a oni jsou veselí :-) tak posíláme pofoukáníčko, aby byl prstík zase brzy zdravý! :h: my máme zítra 9 měsíců, je to jako rychlost světla :-) teď za posledních pár dní dělá obrovitánské pokroky a já jsem z toho unešená! :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky