měření BT

02.01.2009

Zdravím Vás holky jak se máte po novém roce??
Rozhodla jsem s Měřením BT,protože jse mi to zda jako nejučínějsí podle toho co tady čtu.ale chtěla bych poradit se s trankami http://www.wunschkinder.net zaregistrovala jsem se ale nevim jak tam zadávat naměřene teploty a jeste kdyby ste mi poradily u jake teploty poznam ovu, atd. a jeste jestli nevite trebas o nějakych vitaminech nebo bylinkach ktere zkousite pro otehotneni
a nebo mate nejake rady a tipy ktere Vam pomohly k otehotneni? dekuji za odpovedi

Ahojky no ovu ti ukaze program sam 2-3 dny po ni. Je to spis na overeni jestli ovu je. A pravidlo je zhruba takove ze po 6dnech nizsich teplot prijdou minimalne 3dny vyssich teplot ten rozdil nemusi byt velky staci o 0,2°C tak preju brzke tehu :) a cetla jsem ze jsi silna kuracka tak dari se aspon trosku prestat?

Ahojky ja jsem vysadila v listopadu HA a začly jsme snažílkovat ale zatím bezůspěšně,momentálně mám MS.Díky všemu co jsem kde vyčetla teď beru GS mamavit,můžeš ho brát 3 měsíce před otěhotněním,pak piju kontryhelový čaj,ten je na lepší oplodnění a beru ještě kyselinu listovou.Taky jsem na Wunschkinder.net začla jsem měřit BT kvůli ovu a chystám se vyzkoušet i ovu testy pro upřesnění,už je mám objednané.No až přijde ovu tak nožky alespoň na půl hoďky nahoru,to už dělám delší dobu a chcem poprvé vyzkoušet prstíkovou metodu.Tak snad ti to k něčemu bude a mě doufám taky :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka