Změna doktora

02.01.2009

Tak jsem dnes změnila gynekoložku, ta moje původní je stará a má i staré přístupy, nemá ani ultrazvuk, stále jsem doufala, že než budu těhu, tak odejde a přijde někdo nový, teď už je téma mimi aktuální a doktorka furt sedí na fleku. Dokud jsem nic nepotřebovala, krom receptu na HA, tak to stačilo, ale teď už bych ráda, i když zatím těhu nejsem, byla pod dohledem. Budu sice muset dojíždět do jinýho města, ale co se dá dělat. Nová doktorka byla milá už po telefonu, na vše se mě vyptala, kartu si sama vyžádá. Teď jen to mimi, abych měla důvod ji navštívit i osobně, dříve než na preventivku.

Tak snad bude fakt dobrá :)
Já bych toho svého měla taky změnit, ale už se bojím. Je to za ty roky co na gyndu chodím už 3tí dr. A tady ten je z nich nejlepší :-D Ale bohužel neochotný k čemukoliv "navíc"... vyšetří a padej, na nic se neptej, nic nechtěj, musím stihnout vydělat co nejvíc... :(

In reply to by Andělína

Já doufám, že tohle byla jediná a poslední změna, nerada měním doktory, ale když je to nevyhnutelné, tak co se dá dělat, naštěstí si zařídí to předání karty nová doktorka, asi bych neměla odvahu si tam pro ni jít.Hanča

ahojky ja taky zmenila Dr. a 13.1 jdu na prvni prohlidku a jsem taky hrozne zvedava :) je to priblizne bohuzel termin me MS tak doufam ze ji nedostanu :) a tobe preju at se ti nova Dr. libi a hlavne at ti dokaze dobre poradit a pomoct pa :a:

ahojky ja taky zmenila Dr. a 13.1 jdu na prvni prohlidku a jsem taky hrozne zvedava :) je to priblizne bohuzel termin me MS tak doufam ze ji nedostanu :) a tobe preju at se ti nova Dr. libi a hlavne at ti dokaze dobre poradit a pomoct pa :a:

In reply to by Heluska11

Jé, tak to ti to nevyšlo moc dobře, ale třeba ms nepřijde a ty budeš těhu, já čekám ms 14.1. , pokud těhu nebudu, tak se objednám asi na březen, to se budeme snažit o mimi půl roku, ale doufám, že půjdu s těhu pozitivním testíkem dříve.

určitě dobrá volba :one: já také měnila (už víckrát) gynekologa. tomuhle konečně můžu plně důvěřovat, zachránil mi zdraví, když ten, co jsem měla před ním nevěřil mým potížím. takže je to fakt důležité a zvlášť, když pak má pečovat i o mimi, nejen o nás, viď?

In reply to by Handiiiik

To máš pravdu, péče je důležitá. Ta moje původní doktorka mě sice věřila vše, ale ty metody léčby byly už horší. Snad nebudu muset měnit víckrát jako ty. Jinak dodatečně gratuluju k // na testíku, snad se jich brzy taky dočkám.

Ahoj,tak já jsem taky tedka měnila svého gynekologa protože si bral peníze za genetický Utz. A navíc při každé kontrole spěchal,posledně mi dělal ultrazvuk pouhou minutu a půl. 7.1 jdu poprvé k tomu novému tak jsem strašně zvědavá.

Haňulíííí, tak to gratulu k rozhodnutí a ke správnému kroku, spoustu holek, co znám, jsou pohodlné svého Dr, měnit! Taky doufám, že už na první návštěvě ti tvoje nová Dr. oznámí, že jsi těhu, nebo ti aspoň poradí co a jak, aby se to povedlo co nejdřív :ww: :!k: Já mám taky staršího Dr., ale on je strašně milej, všechno mi vysvětlí a navíc má i super sestřičku, takže já jsem zatím vysmátá jak lečo :s: , chystám se k němu v únoru, tak uvidíme, co mi řekne... :ooo:

In reply to by Lenis

Já si to dala jako novoroční předsevzetí, a jsem zvědavá jaká bude. Ta moje původní doktorka byla super člověk, ale to vybavení mi přijde taky důležitý, měla už opravdu zastaralé metody, vůbec neuznávala moderní léky např. na mykozy, snad jsem udělala dobře. Tobě taky přeji dvě čárky na testíku...Hanča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka