PRůJEM A ZVRACENÍ

02.01.2009

Zdravím všechny. Prosím o pomoc, v noci jsme oba s manželem dostali šílené křeče do žaludku, celý den zvracíme a máme průjem. Nejsem si jistá zda-li je to jídlem, protože jsem předešlý večer byli u známých, kteří minulý týden měli to samé (což jsme nevěděli), tak si spíš myslím, jestli to není něco virového. Teplotu nemáme. Odpoledne jsem se doplazila do lékárny a dali mi Smectu :§: , ale ani po dvou sáčcích se zatím nic nezměnilo. :n: Nechci do sebe nic jiného cpát jsem ve 14 tt. Nemáte nějaké osvědčené rady jak aspoň zastavit průjem a zmírnit ty křeče v žaludku? :r: Dostala jsem dnes do sebe jen rohlík a hrnek černého čaje...brrrrr Předem moc děkuju za každou radu. Pěkný večer!!!!

vypadá to na střevní chřipku. trochu vychlazené Coly po doušcích, ten suchý rohlík, hořký čaj a taky lactobacilus (např. Biopron Akut od firmy Valosun). ten spraví střevní mikroflóru. poslední dobou ani nic jiného na takové potíže nepapám. se Smectou či černým uhlím nemám dobré zkušenosti...
tak ať je brzy líp ;)

Ahojky,vypadá to na střevní chřipku - u nás v práci to má teď každý druhý. Určitě to bude chtít držet dietu - takže suchý rohlíky, černý čaj...a myslím, že nic nezkazíš tím, když sníte s manželem vařenou mrkev (ta zastavuje průjem i u malých miminek). Ještě ti poradím coca colu na ten žaludek, opravdu funguje, stačí decka, miminku neublíží... tak snad bude líp!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky